Σάββατο 5 Απριλίου 2014

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ-ΝΕΟΧΩΡΙ 3-2

 Εύκολο απόγευμα σήμερα για τον Κτηνοτροφικό , αν και το τελικό αποτέλεσμα δεν δείχνει κάτι τέτοιο. Ήταν ο τελευταίος αγώνας για φέτος  , με τον Κτηνοτροφικό να καταλαμβάνει τελικά την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα . Ήταν  ο τελευταίος αγώνα και για τον Γιάννη Ξάνθο και Άρη Κωστόπουλο , οι οποίοι τέλειωσαν τις σπουδές τους στα Γρεβενά , τους ευχαριστούμε θερμά για τν μεγάλη προσφορά στην ομάδα μας  . Ήταν και η πρώτη στον πάγκο για τον Αργύρη Βανδή, αφού ο Νίκος ήθελε να δει την ομάδα από την κερκίδα. Τα γκολ πέτυχαν οι Ξάνθος (φανταστικό ανάποδο ψαλίδι) , και Σούλας (Το άλλο ήταν αυτογκολ)

Το φιλμ του αγώνα:
·        Στο 5΄σε αντεπίθεση η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Μπόλη Στέλιο που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-1.
·        Στο 31΄μετά από πίεση ο Σάλο θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-1.

·        Στο 40΄φαρμακερή σέντρα του Τσαπατσάρη , θα αποτύχει ο Βλάχος από κοντά να προωθήσει τη μπάλα στο άδειο τέρμα και ο επερχόμενος Σούλας θα κάνει το 2-1.
·        Στο 47΄ο Σίμος για το Γουρνάκι , με μακρινό διαγώνιο σουτ θα ισοφαρίσει σε 2-2.
·        Σο 53΄ο Βλάχος μόνος θα χάσει μεγάλη ευκαιρία.

·        Σο 62΄θα σημειωθεί το ομορφότερο για φέτος γκολ του Κτηνοτροφικού , ίσως και του πρωταθλήματος με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι του Ξάνθου , από πλάγια θέση και έξω από την μικρή περιοχή.
Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ αγωνίσθηκε με τους: (Προπονητής Βανδής Αργύρης)
1.Μαργαρίτης Χάρης  , 2.Τζάγκας Γιώργος , 3.Γεωργίου Γιάννης , 4.Παπαστεργίου Στέλιος (68΄Τερζής Δημήτριος) , 5.Κωστόπουλος Άρης  , 6. Παπαϊωάννου Βαλάντης, 7.Βλάχος Δημήτριος (58΄Πιπέργιας Στέλιος) , 8.Τσιάρας Ηλίας (46΄Δρούγας Βαγγέλης), 9. Τσαπατσάρης Μάϊκ  , 10.Ξάνθος Γιάννης  ,11.Σούλας Χρήστος 
Το ΝΕΟΧΩΡΙ αγωνίστηκε με τους : (Προπονητής Μπόλης Τάκης)
1.Αποστολίδης Θεόδωρος (65΄Νταγκούλης) , 2.Σαμαράς Γιάννης , 3.Καφετζής Χρήστος , 4.Σάλλο , 5.Κύρκος Ανδρέας , 6.Χριστούλης , 7.Καφετζής Βαγγέλης , 8.Σίμος , 9.Μπόλης Στέλιος , 10.Λιάκος Ανδρέας , 11.Σόλλας











Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου