Κυριακή 11 Απριλίου 2021

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ-ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑ 2-0

Μεγάλη εμφάνιση σήμερα του ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ , σκόρπισε χαρά και ενθουσιασμό σε όλους τους φίλους του που είναι πάρα πολλοί , αλλά δυστυχώς δεν μπορούν να παρακολουθήσουν την τρελή πορεία της ομάδας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Δ΄Εθνικής κατηγορίας . Όλοι οι ποδοσφαιριστές μπήκαν σεληνιασμένοι στο γήπεδο και δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην αντίπαλη ομάδα να ελπίζει πως κάτι θα έπαιρνε από τον σημερινό αγώνα. Το πρώτο γκολ πέτυχε ο Παύλος Τσακνάκης στο 48΄με ψηλοκρεμαστό σουτ έξω από την περιοχή , και το σκορ έκλεισε στις καθυστερήσεις του  αγώνα ο Νίκος Ματούλας , και αν ήμασταν λίγο πιο ψύχραιμοι στην τελική προσπάθεια θα μιλούσαμε για μεγάλο θρίαμβο.

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΚΑΛΗΡΑΧΗΣ: Κοκκινίδης Ιωάννης, Κωτσούλας Κωνσταντίνος, Μποζιάρης Κωνσταντίνος, Δημητριάδης Πέτρος, Σάλα Ρίντι, Κοτζατίσογλου Άγγελος(76’ Τρομπούκης Αθανάσιος), Στεργιόπουλος Δανιήλ, Φουρλατάρας Δημήτριος ( 70΄Γράβαλος Νίκος), Τσακνάκης Παύλος (80΄Αποστόλου Παναγιώτης), Χαραλαμπίδης Θεοχάρης(70΄Ματούλας Νίκος), Ρούσης Ανέστης .


ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑΣ: Μάντζιος, Νάνος,Μελιγγιώτης, Μιχαηλίδης (78’ Μαρούλης), Φαρμάκης, Πάκος (48’ Λισγάρας), Γούλας, Τσουμάνης (67’Κακαράντζας), Μπλέτσας, Πολυχρόνης, Κολιούσης (78’Τορμούσογλου).









Ρίντι Σάλα.....κορυφαίος

































 

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου