Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ-ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΣ 3-3

 Ένας πάρα πολύ καλός αλλά και δυνατός  σε αθλητικά όμως πλαίσια αγώνας , έγινε σήμερα στο ΄΄ Θέατρο των ονείρων΄΄ της Καληράχης , και στο τέλος οι δυό ομάδες τα μοιράστηκαν όλα , αφού το τελικό σκορ ήταν 3-3 . Η εξέλιξη του σκορ ήταν δραματική για τον Κτηνοτροφικό αφού βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ 0-2 και 1-3 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.Η μέτρια εμφάνιση όμως του πρώτου ημιχρόνου έμεινε στα αποδυτήρια ,αφού στο δεύτερο ημίχρονο ο Κτηνοτροφικός ήταν καταιγιστικός , και από τύχη η πολύ καλή κατά τα άλλα ομάδα του Βατολάκκου γλύτωσε την ήττα .
Το φιλμ του αγώνα:
·        Διπλή ευκαιρία με Τσάγκα και Σούλα στο 17΄ αφού τα σουτ που εξαπέλυσαν από κοντά απέκρουσε εντυπωσιακά ο Παπατσάνης.
·        Στο 18΄πάλι ο τερματοφύλακας του Βατολάκκου θα σταματήσει τον Ξάνθο.
·        Στο 21΄λάθος της άμυνας του Κτηνοτροφικού που άφησαν την μπάλα στον Ζολώτα για να κάνει αυτός εύκολα το 0-1.

·        Στο 28΄ο Ασλανίδης (Dragan) , θα χωθεί στην άμυνα του Κτηνοτροφικού θα κερδίσει την κεφαλιά , και θα κρεμάσει τον Τσιουμπλίκα για το 0-2.
·        Η απάντηση ήταν άμεση από τον Ξάνθο , και με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ από σαράντα μέτρα  , θα στείλει την μπάλα στο ΄Γάμα΄΄ της εστίας του Παπατσάνη , που φέρει φυσικά ευθύνη  , για να μειώσει σε 1-2.

·        Στο 42΄με το ίδιο νόμισμα απάντησε ο Ντοβατζίδης  , και με φάουλ από το κέντρο έκανε το 1-3. Εδώ φέρει τεράστια  ευθύνη ο Τσιουμπλίκας  , γιατί το σουτ ήταν εύκολο να αποκρουστεί αφού πήγε πάνω του , και δεν ήταν δυνατό.
Ο Dragan σημειώνει το δεύτερο γκολ του Βατολάκκου
·        Στο 56΄ο Ξάνθος από κοντά , μετά από εξαιρετική προσπάθεια και μπαλιά του Τσιάρα , θα μειώσει σε 2-3.
·        Στο 56΄βολίδα του Ξάνθου έξω από την περιοχή στο κάθετο δοκάρι.
·        Στο 60΄ο κορυφαίος της άμυνας του Βατολάκκου Θοδωρής Παπαηλίας θα βγάλει την μπάλα πάνω από την γραμμή σε πλασέ του Σούλα.

·        Στο 72΄φοβερό φάουλ του Βανδή στα δίχτυα μετά από την αποτυχημένη προσπάθεια του Παπατσάνη να αποκρούσει . Το γκολ δεν θα μετρήσει  , για τι ο διαιτητής έδειξε έμμεσο . Το γκολ ακύρωσε ο επόπτης…..μα αφού ο τεματοφύλακας ακούμπησε την μπάλα!!!!!!!!!!!
Ο Ζαμανάκος σε χρέη προπονητή μετά την αποβολή του Τόλη
Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ με τους : Προπονητής Νίκος Τόλης1.Τσιουπλίκας Σταύρος , 2.Παπαστεργίου Στέλιος , 3.Παπαϊωάννου Βαλάντης (46΄Τσαπατσάρης Μάικ) , 4.Καραπάς Νίκος (71΄Τερζής Δημήτριος), 5.Βανδής Αργύρης 6.Γεωργίου Γιάννης  7. Τζάγκας Γιώργος , , 8.Τσιάρας Ηλίας, 9.Χαντάβας Άγγελος, 10. Ξάνθος Γιάννης 11.Σούλας Χρήστος
Τραυματίας έπαιξε ο Σούλας
Ο ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΣ αγωνίσθηκε με τους : (Προπονητής Λάλλος Χρήστος)
1.Παπατσάνης , 2.Κοτενίδης , 3.Σάλο , 4.Ντοβατζίδης , 5.Παπαηλίας , 6.Παπαδόπουλος (88΄Στεργιούλας ) , 7.Κοτσατίσογλου , 8.Denis , 9.Αράπογλου , 10.Ζολώτας ,11.Ασλανίδης.


Ο παλιός μας ποδοσφαιριστής  Ντοβατζίδης μας έβαλε ένα γκολ με φάουλ και εδώ παρά λίγο να μας κλείσει για τα καλά το σπίτι

Και ένας Γερμανός στην εξέδρα

Κορυφαίος του αγώνα ο τερματοφύλακας Παπατσάνης του Βατολάκκου

Φοβερό γκολ με φάουλ ο Βανδής αλλά ακυρώθηκε .....δεν καταλάβαμε γιατί


Από την εξέδρα ο Τόλης τον αγώνα


Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου