Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ-ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ 1-0



Μεγάλη εμφάνιση έκανε σήμερα ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ απέναντι στην έμπειρη ομάδα του Αγρινίου και νίκη με 1-0 .Ένας αγώνας που τα είχε όλα και αγωνία μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο , αφού προηγηθήκαμε με τον Ραφαήλ Αποστολίδη στο 33΄ , χάσαμε πολλές κλασικές ευκαιρίες  , αλλά χάσαμε και τον Παναγιώτη Μπαλίτσα με κόκκινη κάρτα στο 70΄και αμέσως μετά ο Παναγρινιακός κέρδισε πέναλτι  (χέρι στην περιοχή)….αλλά ο παίχτης που ανέλαβε να το εκτελέσει σημάδεψε τα περιστέρια. Στο 71΄ο Τσακνάκης είχε σουτ στο δοκάρι .Συγχαρητήρια σε όλους και ειδικά στα παιδιά που τα δίνουν όλα  , η προσπάθειά τους είναι συγκινητική ,δυστυχώς λίγα άτομα μπορούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες λόγω της πανδημίας . Εδώ να σημειώσουμε πως σε τρεις αγώνες έχουμε έξι βαθμούς,  περισσότερους από όλες τις Γρεβενιώτικες ομάδες μαζί που συγκέντρωσαν  στην Γ΄εθνική τα τελευταία 10 (δέκα) χρόνια!!!!! Αν συνεχίσουμε έτσι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.

 

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΚΑΛΗΡΑΧΗΣ (Βλάχος): Βίδρας, Κουτσούλας, Λιούρας, Μπόζιαρης, Δημητριάδης, Rindi Salla, Αποστολίδης (66’ Αποστόλου), Μπαλίτσας, Τσακνάκης (75’ Τσιαρσιώτης), Χαραλαμπίδης (80’ Λιάκος), Ρούσσης.
ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ (Ξανθόπουλος): Παρδαλός, Καλοκαίριος, Γκόλιας, Παναγιωτόπουλος, Φραγκούλης (40’ Καρτσιακλής), Σαμψωνάς, Ντούλιας (55’ Τραμπούλης), Μήλιος, Νούλας (71’ Νανόπουλος), Βαθυλλάρης (55’ Πεσλής), Βασιλόγιαννης.






























 Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου