Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ - ΣΕΙΡΗΝΑ 1-1

 Πολύ δυναμική εμφάνιση σήμερα του ελλειπή ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ απέναντι σε ένα ανεμικό  ,  άτολμο, φλοίαρο  και πολύ χαλαρό Σειρήνι  που είχε  στη σύνθεσή του την μισή παλιά ομάδα του Κτηνοτροφικού .  Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο , αν και η ομάδα μας χρειάστηκε να ισοφαρίσει στο 92΄λεπτό , με τον κορυφαίο του γηπέδου Νεράϊδο Ντούλε  . Προηγουμένως το Σειρήνι προηγήθηκε με το πρώην σύμβολο του Κτηνοτροφικού Στέλιο Πιπέργια , ο οποίος δεν πανηγύρισε προς τιμήν το εντυπωσιακό γκολ που πέτυχε.
Το φιλμ του αγώνα:
·        Στο 20΄πλασέ στη γωνία , απέκρουσε ο Γιώργος Σιόλας.
·        Στο 65΄δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής για τον Σαρτικίδη , μόλις άουτ.

·        Στο 57΄καρφωτή κεφαλιά του Ζιώγα στη γωνία , αλλά ο ιπτάμενος γάτος (χοντρογάτος  100 κιλών)  Γιώργος (Ζώζος) , θα αποκρούσει εντυπωσιακά.
·        Στο 77΄ο πρώην ΄΄Κτηνοτρόφος΄΄ , Στέλιος Πιπέργιας , θα τιμωρήσει την παλιά του ομάδα που δεν τον ανανέωσε το συμβόλαιο , αφήνοντάς τον ελεύθερο το Καλοκαίρι , αφού με εντυπωσιακή κεφαλιά θα κρεμάσει τον Σιόλα για το 0-1.

·        Στο 92΄και ενώ το Σειρήνι είχε αποκτηνοτροφιστεί αρκετά  (βγήκαν με αλλαγή Παπαστεργίου , Τσιάρας , Πιπέργιας) , ήρθε ο 17χρονος Νεράϊδο Ντούλε να τους ισοφαρίσει , μια ισοφάριση που με τον τρόπο που επιτεύχθηκε είναι σαν νίκη για τον Κτηνοτροφικό  , και χειρώτερο από  ήττα για το τη Σειρήνα.
Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ αγωνίσθηκε με τους(Προπονητής: Βλάχος Γιώργος)

1.Σιόλος Γιώργος , 2.Σαρτικίδης Γιώργος , 3.Σουρβάς Σάκης) , 4.Αλεξανδρής Βαγγέλης , 5.Σαμαράς Γιάννης (81΄Σιόλος Βαγγέλης) ,6.Σούλας Κώστας , 7.Στόκας Δημήτριος , 8.Νεράϊδο Ντούλε , 9.Καλυβιώτης Τριαντάφυλλος  (76΄Δήμουλας Ευθύμιος), 10.Ντεμάϊ Κλάϊντι, 11.Βλάχος Δημήτριος 
Το ΣΕΙΡΗΝΙ αγωνίσθηκε με τους (Προπονητής Τόλης Νίκος)

1.Ελευθεριάδης Σάββας , 2.Παπαστεγγίου Στέλιος (74΄Καραγιάννης Μανώλης) , 3.Κολέτσος Γιάννης , 4.Ζιώγας , 5. Βασιλόπουλος , 6.Πιπέργιας Στέλιος (83΄Καραγιάννης),7.Τσιάρας Ηλίας (81΄Κουκουτσέλας Κλεόβουλος), 8.Μπαλντούμης Σαράντης , 9.Αποστολίδης , 10.Τσιάτσιος Γιώργος , 11.Αναστασιάδης Κώστας
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου