Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΕΙΡΗΝΙ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ 1-0 (ΚΥΠΕΛΟ)

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ
Ένας πολύ καλός αγώνας σήμερα στο γήπεδο των Αμυγδαλιών με το Σειρήνι να περνά στην επόμενη φάση του Κυπέλου με γκολ στην παράταση , αφού ο κανονικός αγώνας δεν ανέδειξε νικητή. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίχτες και των δύο ομάδων αφού στον πρώτο αγώνα της χρονιάς  , άντεξαν 120 λεπτά αγώνα κάτω από αφόρητη ζέστη , ευτυχώς που ο διαιτητής είχε την πρόνοια να διακόψει δύο φορές τον αγώνα για να δροσιστούν οι καταταλαιπωρημένοι ποδοσφαιριστές. Οι ομάδες παρουσιάστηκαν ισοδύναμες  , το Σειρήνι στάθηκε τυχερό , σημείωσε το γκολ και πήρε την πρόκριση.
Το φιλμ του αγώνα:
·        Στο 15΄ο Παπατσάνης μετά από ασιστ του Σουρβά  , εντελώς μόνος και από ευνοϊκότατη θέση, θα χάσει μοναδική ευκαιρία  , στέλνοντας την μπάλα μόλις άουτ.
·        Στο 35΄ο Κολέτσος από κοντά θα πιάσει κεφαλιά  για να κάνει την απόκρουση του αγώνα ο Ανέστης Δικταπανίδης , αποσοβώντας το σχεδόν σίγουρο γκολ.

·        Στο 45΄ο Βλάχος θα πλασάρει ο Καλαμπούκας θα αποκρούσει με υπερένταση η μπάλα στο δοκάρι , και θα ξαναμπλοκάρει ο τερματοφύλακας του Σειρηνίου σταθερά.
Τάσος Δανόγλου.....φετινή μεταγραφή στον Κτηνοτροφικό από Αμυγδαλιές
·        Στο 58΄ο Φούντογλου θα πλασάρει από κοντά , αλλά ο κορυφαίος της συνάντησης Δικταπανίδης θα αποκρούσει ξανά.
·        Στο 60΄σουτ μακρινό του Σουρβά , η μπάλα θα κοντράρει και  τα φύγει μόλις άουτ.
·        Στο 71΄ο Αναστασιάδης τα πλασάρει μόλις άουτ.
·        Στο 109΄ο Μπαλάτσας από κοντά θα γράψει το τελικό 1-0.


Ρόβας Ντίνος ....αρχηγός πλέον
Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ αγωνίσθηκε με τους (Προπονητής : Τόλης Νίκος)

1.Δικταπανίδης Ανέστης , 2.Σουρβάς Σάκης (60΄Τόλης Νίκος) , 3.Καραγιάννης Μανόλης , 4.Τσιοπλής Γιώργος , 5.Τσαπατσάρης Μάικ (46΄Σαμαράς Ιωάννης) , 6.Δρούγας Βαγγέλης , 7.Παντέρης Βασίλειος , 8.Παπατσάνης Κρέων ,9.Βλάχος Δημήτριος , 10.Δανόγλου Τάσος (75΄Καραγιάννης Γιώργος), 11.Ρόβας Ντίνος
Το ΣΕΙΡΗΝΙ αγωνίσθηκε με τους :

1.Καλαμπούκας Χ. , 2.Τσεπίδης Α., 3.Ζουπουνίδης Γιάννης (85΄Παπαϊωάννου), 4.Ασλανίδης , 5.Λιάκας Τόλης , 6.Κολέτσος Γιάννης (95΄Μπαλάτσας), 7.Ζιώγας Δημήτριος , 8.Φαρμάκης (35΄Κουκουτσέλας Κλεόβουλος), 9.Φούντογλου , 10.Τσιάτσιος Γιώργος , 11.Αναστασιάδης Κ. 

Οι φοιτητές μας

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου