Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ - ΠΑΛΙΟΥΡΙΑ 2-0

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε σήμερα ο Κτηνοτροφικός , με πάρα πολλές ευκαιρίες , δύο δοκάρια  , και τρία πέναλτι που δεν του δόθηκαν  , και πήρε μια καθαρή και δίκαιη νίκη , απέναντι σε μια ανέλπιστα δυνατή Παλιουριά , η οποία ενισχύθηκε πάρα πολύ στις μεταγραφές του Ιανουαρίου απ΄ότι μάθαμε ,αν και εμφανίστηκε στο γήπεδο με απουσίες λόγω τιμωριών . Την προσπάθεια των δύο ομάδων την έκανε ακόμη πιο δύσκολη ο πολύ βαρύς αγωνιστικός χώρος , αφού έβρεξε καταρρακτωδώς και για μία ώρα συνεχώς πριν την έναρξη του αγώνα. Τα γκολ του Κτηνοτροφικού πέτυχαν οι Τσιαρσιώτης και Μήττας.



Το μέλλον μας Παπατσάνης Κρέων - Πιπέργιας Στέλιος
Το φιλμ του αγώνα:
·        Στο 35΄μακρινή ακριβείας μπαλιά του Γιώργου Ρόβα στον Τσιαρσιώτη , αυτός μπήκε δυνατά στην περιοχή και πλάσαρε για το 1-0.
·        Στο 48΄ο Πετσιδήμος για την Παλιουριά από κοντά με κεφαλιά ,αστόχησε.
Στο 50΄καλοζυγιασμένο σουτ του Χαντάβα από 25 μέτρα προσέκρουσε στο οριζόντιο  δοκάρι , στην επαναφορά της μπάλας πλασέ του Μήττα , απέκρουσε στη γωνία ο τερματοφύλακας Κοντός της Παλιουριάς
·        Στο 56΄δυνατό σουτ του Τσιαρσιώτη , στο κάθετο δοκάρι.
·        Το 65΄δυνατό σουτ του Τσιαρσιώτη στη γωνία απέκρουσε ξανά ο Κοντός.

·        Στο 73΄ο Μήττας με δυνατό γωνιακό σουτ μέσα από την περιοχή θα γράψει το τελικό  2-0. Η μπάλα κώλυσε στην ΄΄μπάρα΄΄  που δημιουργήθηκε από τη βροχή….και μετά βίας πέρασε την γραμμή.
Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ αγωνίσθηκε με τους: (Προπονητής Τόλης Νίκος)
1.Παπατσάνης Θεοχάρης ,  2.Γεωργίου Γιάννης (87΄Παπατσάνης Κρέων) , 3.Καραγιάνης Μανώλης (63΄Παναγιώτου Ανδρέας) , 4.Ρόβας  Γιώργος  5.Δρούγας Βαγγέλης , 6.Χαντάβας Άγγελος , 7.Ρόβας Ντίνος 8.Τσιαρσιώτης Γιώργος, 9.Μήττας Ευάγγελος (75΄Τυρέλλης Γεώργιος), 10.  Μπόζιαρης Κωνσταντίνος , 11.Παντέρης Βασίλειος


Τσιαρσιώτης Γιώργος....κορυφαίος σήμερα
Η ΠΑΛΙΟΥΡΙΑ αγωνίσθηκε με τους:
1.Κοντός , 2.Κούτρας , 3.Μπαλάφας Ι. , 4.Φάκας , 5.Μπαλάφας Σ. , 6Λαγιόκαπας , 7.Κερασίδης , 8.Τσίπης , 9.Πετσιδήμος , 10.Γκουντούλας , 11.Δουβεντίδης.



Μπόζιαρης Κωνσταντίνος

Γεωργίου Γιάννης

Ρόβας Ντίνος


Πολύ βαρύς ο αγωνιστικός χώρος σήμερα λόγω της βροχής πριν τον αγώνα

Δρούγας Ευάγγελος

Παντέρης Βασίλειος


Το 1ο γκολ με τον Γιώργο Τσιαρσιώτη

Τα πανηγύρια μετά το πρώτο γκολ...του Γιώργου Τσιαρσιώτη



Παπατσάνης Θεοχάρης

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου