Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου 2015

ΚΑΡΠΕΡΟ - ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ 0-3

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε σήμερα ο Κτηνοτροφικός και δεν έδωσε από το πρώτο λεπτό περιθώρια  στην ομάδα του Καρπερού να ελπίσει σε κάτι καλύτερο. Σήμερα την ομάδα κοουτσάρισε ο Αργύρης Βανδής αφού ο προπονητής μας Νίκος Τόλης απέκτησε το δεύτερο παιδάκι του , και να του ευχηθούμε από εδώ να είναι πάντα δυνατό και ευτυχισμένο. Τα γκολ πέτυχαν οι Τσιαρσιώτης , Μπόζιαρης και Χαντάβας.
Το φιλμ του αγώνα:
·        Στο 12΄ο Παναγιώτου εκτέλεσε αριστουργηματικά φάουλ έξω από την περιοχή ,σημάδεψε το παραθυράκι της εστίας ….αλλά η μπάλα προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι .
·        Στο 35΄ο Μπόζιαρης θα πλασάρει από ευνοϊκή θέση , στην αγκαλιά του τερματοφύλακα.
·        Στο 39΄μακρινό δυνατό σουτ του Παπατσάνη για το Καρπερό , θα αποκρούσει με υπερένταση στη γωνία ο Δικταπανίδης.
·        Στο 40΄ ο Παπαγεωργόπουλος από πολύ κοντά θα πλασάρει …μόλις άουτ.

·        Στο 43΄ο Τερματοφύλακας του Καρπερού Κυρατλίδης θα ανατρέψει μέσα στην περιοχή τον Τσιαρσιώτη , το πέναλτι θα αναλάβει να εκτελέσει ο ίδιος ο Γιώργος Τσιαρσιώτης για να ανοίξει το σκορ σε 0-1.
·        Στο 65΄ο Χαντάβας θα βγάλει μόνο σε αντεπίθεση τον Μπόζιαρη , οποίος θα πλασάρει για το 0-2.
·        Στο 67΄θα δεχθεί κόκκινη κάρτα ο Παπαγεωργόπουλος του καρπερού, γιατί έβισε.
·        Στο 68΄μπαλιά φανταστική του μέτρ του είδους Ανδρέα Παναγιώτου στον Χαντάβα Άγγελο , ο οποίος θα πλασάρει για το τελικό 0-3.
·        Στο 93΄ο Άγγελος Χαντάβας θα σώσει τον Κτηνοτροφικό με αυτοθυσία πάνω στη γραμμή το πλασέ του Ευριπίδη Δούμα.Ο Παναγιώτου με φάουλ θα στείλει τη μπάλα στο δοκάρι
Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ αγωνίσθηκε με τους: (Προπονητής Βανδής Αργύριος)

1.Διτακπανίδης Ανέστης  (Tefo), 2.Παναγιώτου Ανδρέας , 3.Καραγιάνης Μανώλης , 4.Τσιοπλής Γιώργος  5.Δρούγας Βαγγέλης , 6.Χαντάβας Άγγελος , 7.Ρόβας Ντίνος (86΄Ελεύθερος Γιώργος), 8.Τσιαρσιώτης Γιώργος (89΄Παπατσάνης Θεοχάρης) , 9.Γεωργίου Γιάννης (77΄Παπατσάνης Κρέων) , 10.  Μπόζιαρης Κωνσταντίνος , 11.Παντέρης Βασίλειος 
Δρούγας Ευάγγελος
Το ΚΑΡΠΕΡΟ αγωνίσθηκε με τους: (Προπονητής Κοντούλας Γεώργιος)
1.Κυρατλίδης , 2.Παπαδόπουλος (69΄Κοντούλας), 3. Άλλιου (46΄Roci) , 4.Παπαγεωργόπουλος , 5.Τσέλα , 6.Παπαγεωργίου , 7.Καλιακάτσος , 8.Παπατσάνης , 9.Παπαγεωργόπουλος , 10. Παπαγεωργόπουλος , 11.Κοντούλας (52΄Δούμας)


Τσιοπλής Γιώργος: ΄΄θα είμαι ο μοναδικός που θα πάρω δύο πρωταθλήματα σε μία χρονιά΄΄ ..Δήλωσε!!

....το ένα πρόλαβε και το πήρε...με την Κοκκινιά


Το δεύτερο γκολ με τον Μπόζιαρη Κωνσταντίνο

Οι τρεις σημερινοί σκορερς Τσιαρσιώτης -Χαντάβας -Μπόζιαρης
Παιδί για σπίτι

Και μία selfie στο τέλος του αγώναΔείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου