Σάββατο, 15 Μαρτίου 2014

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ-ΔΕΣΚΑΤΗ 0-1

 Όταν χάνεις γκολ….στο τέλος το δέχεσαι. Άλλη μια φορά ίσχυσε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου με θύμα αυτή τη φορά τον Κτηνοτροφικό και θύτη τη Δεσκάτη που εκμεταλλεύτηκε την μοναδική ευκαιρία στην αντεπίθεση που της παρουσιάστηκε και αξιοποίησε ο πολύ καλός ποδοσφαιριστής  Scocco.. Χωρίς να παίξει σπουδαίο ποδόσφαιρο η Καληράχη , έχασε με 1-0 από την χειρότερη από αυτόν Δεσκάτη , δε έναν ανιαρό κατά τα άλλα αγώνα , που ελπίζουμε να ξεχαστεί γρήγο και το αποτέλεσμα αλλά και η απόδοση της ομάδας μας.

Το φιλμ του αγώνα:
·        Στο 32΄ο Ξάνθος απέναντι από τον τερματοφύλακα , πασάρει στον Τσαπατσάρη για να σιγουρέψει το γκολ και αυτός …..στα περιστέρια!!!!!!!
·        Στο 45΄ο Σούλας από κοντά με κεφαλιά  …… στα περιστέρια!!!!!!
·        Στο 65΄από κοντά πλασέ του Ξάνθου ….στα περιστέρια!!!!!!!
·        Στο 75΄στην αντεπίθεση ο Scocco έφυγε μόνος από το κέντρο , πλάσαρε και έκανε το 0-1. Ήταν η μοναδική ευκαιρία που παρουσιάστηκε στην Δεσκάτη.

·        Στο 85΄γυριστή κεφαλιά του Χαντάβα  , μόλις άουτ.
Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ αγωνίσθηκε με τους: (Προπονητής Τόλης Νίκος)
1.Τσιουμπλίκας Σταύρος , 2.Τζάγκας Γιώργος , 3.Γεωργίου Γιάννης , 4.Παπαστεργίου Στέλιος , 5.Κωστόπουλος Άρης  , 6.Χαντάβας Άγγελος , 7.Βλάχος Δημήτριος (70΄Παπαϊωάννου Βαλάντης), 8.Βανδής Αργύρης, 9. Τσαπατσάρης Μάϊκ  (77΄Καραγιάννης), 10.Ξάνθος Γιάννης  ,11.Σούλας Χρήστος (77΄Πιπέργιας)Η ΔΕΣΚΑΤΗ αγωνίστηκε με τους (Προπονητής Πιτιλάκος)
1.Αθανασόπουλος , 2.Τσικρίκης , 3.Παπατσάνης ,  4.Λαγιόκαπας , 5.Φάκας (78΄Πιτιλάκος) ,6.Δαχλύθρας , 7.Σωτήρης , 8.Ντάβαρος , 9.Πιτιλάκος Μαρ. , 10.Κακούσιος , 11.Λιούρας Σπυ.
Κάνε γρήγορα Βασιλάκη να μεγαλώσεις....


Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου