Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2013

ΠΑΛΙΟΥΡΙΑ - ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ 1-5

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ
 Μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε σήμερα ο Κτηνοτροφικός θυμίζοντας κατά διαστήματα τον Κτηνοτροφικό που κατέκτησε το περσινό πρωτάθλημα , με αποτέλεσμα να επιβληθεί πλήρως της Παλιουριάς αναγκάζοντας της σε μία βαριά ήττα με 1-5. Ο  Κτηνοτροφικός είχε μεγάλη υπομονή στο παιχνίδι του , και δεν απογοητεύτηκε από τις πολλές κραυγαλέες ευκαιρίες που έχαναν οι παίχτες  του μέχρι που στο τέλος δικαιώθηκαν . Τα γκολ για τον Κτηνοτροφικό σημείωσαν οι Μήττας (3) , Χαντάβας και Ρόβας Κωνσταντίνος.

Ο ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ

Το φιλμ του αγώνα:
·        Στο 9΄ο Ρόβας θα χάσει μεγάλη ευκαιρία και ο επερχόμενος Μήττας από κοντά με κεφαλιά θα ανοίξει το σκορ σε 0-1
·        Στο 16΄ο διαιτητής θα δει πέναλτι στις προσπάθειες των παικτών , με τα γνωστά σπρωξίματα εκατέρωθεν ,να πάρουν καλή θέση στην περιοχή , θα το εκτελέσει ο Πετσιδήμος , έπεσε σωστά ο Τσιουμπλίκας αλλά …1-1.
·        Στο 18΄κεφαλιά δοκάρι του Χαντάβα ,από σέντρα του Παπαστεργίου.
·        Στο 34΄Ρόβας και Μήττας άλλαξαν την μπάλα , τελευταίος αποδέκτης ο Χαντάβας για να κάνει εύκολα από κοντά το 1-2.

Η ισοφάριση με ανύπαρκτο πέναλτι στο 16!!!!

·        Στο 52΄κεραυνός του  Παπαϊωάννου από μακριά στο δοκάρι.
·        Στο 53΄ο Μήττας από κοντά αφού ντρίπλαρε  και τον τερματοφύλακα της Παλιουριάς θα γράψει το 1-3.
·        Στο 79΄ο Ρόβας μετά από μακρινή λόμπα και χωρίς να σταματήσει τη μπάλα θα ανεβάσει το σκορ στο 1-4.
·        Στο 85΄ο Πουνάρας  σε μια από τις γνωστές του επελάσεις αφού θα περάσει όποιον  βρήκε μπροστά του με την ταχύτητα θα φτάσει δίπλα στο δοκάρι και θα δώσει έτοιμο γκολ στον Μήττα για το τελικό 1-5.
·        Στο 90΄το τρίτο δοκάρι για τον Κτηνοτροφικό με τον Χαντάβα.

Δοκάρι με τον Χαντάβα στο 18΄

Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ  αγωνίστηκε με τους ( Προπονητής Τόλης Νίκος)
1.Τσιουπλίκας Σταύρος , 2.Παπαστεργίου Στέλιος (60΄Κολέτσος Γιάννης) 3.Πουρνάρας Γιάννης, 4.Καραπάς Νίκος , 5. Παπαϊωάννου Βαλάντης,  6.Αμπατζιάδης Γιάννης,7. Τσιάρας Ηλίας (85΄Πιπέργιας Στέλιος), 8. Χαντάβας Άγγελος ,  9.Μήττας Ευάγγελος  , 10.Τσάγκας Γιώργος  , 11.Ρόβας Κωνσταντίνος (80΄Τερζής Δημήτριος)


Η ΠΑΛΙΟΥΡΙΑ αγωνίσθηκε με τους:
1.Δουβεντζίδης Ε. , 2.Παπαχρήστος ,3.Κερασίδης , 4.Κόγιος , 5.Ζιανός , 6.Κατής 7.Μπαλάφας , 8.Αμπατζιάδης Ευάγγελος , 9.Πετσιδήμος , 10.Σταμάτης (60΄Ζάτσος), 11.Μπαλάφας





...μή Στελάκη ....

Με φόντο τη λίμνη Ιλαρίωνα οι αγώνες στο γήπεδο Παλιουριάς

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου