Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

ΚΑΡΠΕΡΟ - ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ 1-2


Κ Τ Η Ν Ο Τ Ρ Ο Φ Ι Κ Ο Σ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2011-12
Τα εύκολα δύσκολα έκανε σήμερα ο Κτηνοτροφικός , αφού ενώ είχε μια πάρα πολύ καλή απόδοση , έχασε πάρα πολλές και κραυγαλέες ευκαιρίες , με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι του Μήττα  . Η λύτρωση ήρθε στο 85΄με ένα φανταστικό γκολ του Τασιούλα , που μας έκανε να ξεχάσουμε την γκρίνια που είχε αρχίσει για τις αμέτρητες χαμένες ευκαιρίες. Τέλος  καλό όλα καλά όμως ,  και ο Κτηνοτροφικός από σήμερα είναι πρωταθλητής και μαθηματικά  , στην Α΄τοπική κατηγορία της ΕΠΣ Γρεβενών , και άρχισε να σκέπτεται τους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Δ΄Εθνική κατηγορία. Τα γκολ σήμερα σημείωσαν οι Ξάνθος και Τασιούλας.


Το φίλμ του αγώνα:
  • Στο 13΄ο Ξάνθος , μετά από ασίστ του Τερζή , με αριστοτεχνικό πλασέ στο ΄΄Γ΄΄ της εστίας του Καρπερού θα ανοίξει το σκορ.
  • Στο 21΄Το Καρπερό θα ισοφαρίσει με πλασέ από κοντά του Παπατσάνη μετά από μπαλιά του Πετσιδήμου.
  • Στο 45΄ο αρχηγός σήμερα Τσαπατσάρης είχε δυνατό σουτ στο δοκάρι της εστίας του Καρπερού.

Το 1-0 με τον  Ξάνθο  στο13΄

  • Στο  72΄ο Τσαπατσάρης κερδίζει πέναλτι αλλά ο Μήττας που ανέλαβε να το εκτελέσει θα το χάσει , αφού ο τερματοφύλακας του Καρπερού Κουντούλας είχε διαφορετική γνώμη.
  • Στο 85΄ο Τασιούλας θα εξαπολύσει έναν κεραυνό έξω από την περιοχή του Καρπερού για να κάνει το τελικό 1-2.


Η ΚΑΛΗΡΑΧΗ αγωνίστηκε με τους: (Προπονητής Τόλης Νίκος)
1.Xhogu Marius (87΄Κακατέλης Γιάννης), 2.Τασιούλας Αχιλλέας  , 3. Κωστόπουλος Άρης, 4.Κολέτσος Γιάννης, 5.Ρόβας Γιώργος, 6.Ελευθεριάδης Θεόδωρος ,  7. Τερζής Δημήτριος (71΄Αμπατζιάδης Γιάννης), 8.Τσιάρας Ηλίας, 9.Μήττας Ευάγγελος , 10.Τσαπατσάρης Μάικ , 11. Ξάνθος Γιάννης (44΄Παπαϊωάννου Βαλάντης)

Ο Ρόβας κέρδισε πολλές μάχες στον αέρα

Το ΚΑΡΠΕΡΟ αγωνίστηκε με τους :
1.Κουντούλας , 2.Καλιακάτσος ,3.Παπαγεωργόπουλος Α. , 4. Παπατσάνης , 5.Κατσικάς 6.Ρότσι ,7.Παπαγεωργόπουλος , 8.Κυρτλίδης 9.Παπατσάνης , 10 .Πετσιδήμος ,11.Άλλιου Φ.


Η ισοφάριση του Καρπερού στο 21΄με τον Παπατσάνη

Το πρώτο , και ίσως το ομορφότερο για φέτος γκολ,  του Τασιούλα Αχιλλέα για το 2-1 του Κτηνοτροφικού , που πανηγυρίζεται ανάλογα

Το χαμένο πέναλτι  του Μήττα στο 72΄
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου