Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

ΠΥΡΣΟΣ - ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ 1-0 (ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΟΥ)

Ο αρχηγός μας Παπαστεργίου Στέλιος παραλαμβάνει από τον δήμαρχο Γρεβενών κ. Κουπτσίδη το κύπελο  του φιναλίστ

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε στον τελικό κυπέλου της ΕΠΣΓ ο Κτηνοτροφικός , αλλά δεν τα κατάφερε απέναντι στον Πυρσό που σε καμία περίπτωση δεν έδειξε πως ήταν το φαβορί του τελικού, πως ήταν μια ομάδα Δ΄εθνικής , σε σχέση με τον Κτηνοτροφικό που αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ενώ ο Πυρσός είχε την κατοχή της μπάλας ο Κτηνοτροφικός παραμόνευε και αν ήταν λίγο πιο τυχερός σε τρεις φανταστικές ασίστ του Ξάνθου , ίσως να ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Μας μένει η συμμετοχή μας στον τελικό , η καλή εμφάνιση , που χειροκροτήθηκε από όλο τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο , και η  παρουσία του τράγου,  της μασκότ του Κτηνοτροφικού  ΄΄Ναπολέων΄΄ .

Ο μεγάλος απών ΧΑΝΤΑΒΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
Το φιλμ του αγώνα :
  • Μόλις στο 5΄ καρφωτή κεφαλιά του Ξάνθου από κοντά η μπάλα μόλις άουτ
  • Στο 15΄φανταστική μπαλιά τρύπα του Ξάνθου βγάζει σε θέση βολής με τον τερματοφύλακα τον Τσιάρα , αλλά το σουτ του τελευταίου δεν βρήκε στόχο.



  • Στο 62΄ήρθε το γκολ για τον Πυρσό στην μοναδική αδράνεια της άμυνας , αφού όλοι σταμάτησαν γιατί νόμισαν πως ο Δρομπούρας ήταν οφσάιτ , και αυτός ανενόχλητος έκανε το 1-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
  • Στο 83΄ο Τσαπατσάρης θα βγάλει μόνο με τον τερματοφύλακα τον Τερζή , αλλά αυτός καθυστέρησε και έχασε μοναδική ευκαιρία για να ισοφαρίσει

Με τον  ΝΑΠΟΛΕΩΝ

Η ΚΑΛΗΡΑΧΗ αγωνίστηκε με τους: (Προπονητής Τόλης Νίκος)
1.Xhogu Marius , 2.Παπαστεργίου Στέλιος , 3. Κωστόπουλος Άρης, 4.Ντοβατζίδης Κώστας (75΄Τερζής Δημήτριος) , 5.Ρόβας Γιώργος, 6.Ελευθεριάδης Θεόδωρος ,  7.Τσαπατσάρης Μάικ , 8.Τσιάρας Ηλίας, 9.Μήττας Ευάγγελος, 10.Σιούλας Γιάννης (84΄Βανδής Αργύρης) , 11. Ξάνθος Γιάννης (64΄Παπαϊωάνου Βαλάντης )



Ο ΠΥΡΣΟΣ αγωνίστηκε με τους:(Προπονητής Σαμαράς Γιάννης)
1.Μακρής, 2.Δούμας, 3.Μπόζιαρης, 4.Γεωργίου, 5.Πουρνάρας (46’ Σούλας), 6.Μπούκας, 7.Μπλάντος (80’Αλεξανδρής), 8.Δρομπούρας, 9.Μπόλλος, 10.Χαραλαμπίδης, 11.Γκέτσιος (70’ Κοτζατίσογλου)


ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ

Με το παράπονο έμεινε ο Ναπολέων , οι υπεύθυνοι (όχι του σταδίου ) δεν τον άφησαν να κάνει περήφανη είσοδο στον αγωνιστικό χώρο ,με την είσοδο των ομάδων , γιατί λέει ..΄΄ δυσφημούσε το άθλημα ΄΄ , και ήταν επικίνδυνος……στον επόμενο αγώνα ΄΄ Νάπι ΄΄θα σε δέσουμε στο κέντρο του γηπέδου , και θα είσαι εκεί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα , στην έδρα μας όμως  , στην Καληράχη , στο ΄΄ΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ΄΄ 

ΠΥΡΣΟΣ












Ο πρόεδρος  ΤΣΙΟΠΛΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ με τον ΓΙΑΝΝΗ ΞΑΝΘΟ
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου