Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ 1-1

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ

Δύο ημίχρονα απόδοσης είχε σήμερα ο Κτηνοτροφικός . Ένα πρώτο ημίχρονο απαράδεκτης εμφάνισης ,  που παρόμοιο ελπίζουμε να μην ξανα επαναληφθεί  , και ένα πολύ καλό δεύτερο μέρος  , που αφού προηγήθηκε με 1-0  με πέναλτι του Μήττα , και δεν μπόρεσε να διπλασιάσει και τριπλασιάσει το σκορ αφού του παρουσιαστήκαν πολλές ευκαιρίες , βρέθηκε τελικά να φεύγει από το γήπεδο με έναν μόνο βαθμό, αυτόν της ισοπαλίας. Παρ΄ όλα αυτά θα μπορούσε να πάρει την νίκη αφού ο Μήττας έχασε πέναλτι στο 90΄ και η άτυχη στιγμή που μας στοίχισε περισσότερο από τους δύο χαμένους βαθμούς ο σοβαρός τραυματισμός του Ξάνθου στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Η γραμμή του άουτ...

Το φιλμ του αγώνα:
  • Στο 22΄δοκάρι με τον Πέγιο από μακρινή εκτέλεση φάουλ
  • Στο 41΄ξάνά δοκάρι για τον Αϊγιώργη  μετά από διαγώνιο πλασέ του Αναγνώστου.

Αναγνώστου-Σιούλας

  • Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με δύο αλλαγές για τον Κτηνοτροφικό με τον Μήττα και Τσαπατσάρη να παίρνουν τις θέσεις του Τερζή και Παπαίωάννου.
  • Στο 50΄ ο Τσαπατσάρης με πλασέ από πλάγια σημάδεψε το δοκάρι του Πέγιου που αντικατέστησε τον Κίτσο στη θέση του Ττερματοφύλακα.
  • Στο 63΄ο Τσαπατσάρης κέρδισε πέναλτι το εκτέλεσε ο Μήττας και έκανε το 0-1.
  • Τ0 1-1 έγινε στο 82΄όταν ο Δρόσος Χρήστος σούταρε  η μπάλα αναπήδησε και στην προσπάθεια να απομακρύνει ο Μάριο έδωσε φάλτσα στην μπάλα που κατέληξε στα δίχτυα .Τραγικό λάθος . Ήταν η μοναδική επίσκεψη του Αγίου Γεωργίου στην περιοχή του Κτηνοτροφικού , στο Β΄μέρος.

Τσαπατσάρης - Μήττας , άλλαξαν όλη την εικόνα του αγώνα στο Β΄ημίχρονο

  • Στο 87΄ο διαιτητής κλείνει τα μάτια σε οφθαμοφανέστατο πέναλτυ και κόκκινη κάρτα στον Αβραμίδη που ανέτρεψε τον Τσιάρα.
  • Στο 90΄κερδίζει νέο πέναλτι ο Ελευθεριάδης το εκτελεί ο Μήττας και αποκρούει εντυπωσιακά ο Πέγιος. Πρίν το πέναλτι ο Τσιάρας είχε δυνατό σουτ στο δοκάρι και στην επιστροφή κερδίσθηκε το πέναλτι.
  • Στο 92΄μοναδική ευκαιρία για τον Ξάνθο να σκοράρει και από την υπερένταση τραυματίζεται σωβαρά.


Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ αγωνίστηκε με τους: ( Προπονητής – Τόλης Νίκος)
1. XHOGU MARIUS, 2.Παπαστεργίου Στέλιος, 3. Κωστόπουλος Άρης,4. Ντοβατζίδης Κώστας, 5.Ρόβας Γεώργιος , 6.Ελευθεριάδης Θεόδωρος , 7.Τσιάρας Ηλίας, 8. Παπαϊωάννου Βαλάντης (46΄Τσαπατσάρης Μάικ) , 9. Σιούλας Γιάννης (67΄Τασιούλας Αχιλέας) 10.Ξάνθος Γιάννης, 11.Τερζής Δημήτριος  (46΄Μήττας Βαγγέλης)

Το 1-0 με πέναλτι ο Μήττας

Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Αγωνίστηκε με τους (Προπονητής Αναγνώστου Σάκης)
1.Κίτσιος (46΄Τσαμπεκίδης) ,2. Αβραμίδης Νίκος , 3,.Δασταμάνης Αθανάσιος , 4. Ευαγγελόπουλος , 5.Κολτσίδας , 6.Κιούρος (88΄Παπακώστας) , 7., Κολοβός Γεώργιος ,  8.Αναγνώστου Δημήτριος, 9.Αναγνώστου Χρήστος , 10.Δρόσος Χρήστος , 11.Πέγιος ( Τερματοφύλακας από το 46΄) .


Το πέναλτι του Μήττα που απέκρουσε ο Πέγιος

Τραυματίας και ο Ξάνθος

Ο ιατρός κ.Δρόσος είχε πολύ δουλειά σήμερα

.......τι δεν έκανα καλά βρε θείο;
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου