Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ -ΔΕΣΚΑΤΗ 1-0

Κ Τ Η Ν Ο Τ Ρ Ο Φ Ι Κ Ο Σ

Μεγάλη και αγχωτική   νίκη πέτυχε ο Κτηνοτροφικός επί της Δεσκάτης με σκορ 1-0. Ο Κτηνοτροφικός Ξεκίνησε με βασικές ελλείψεις τον αγώνα  , με ποιο μεγάλη αυτήν του Άγγελου Χαντάβα , ο οποίος στην προπόνηση της Πέμπτης έσπασε το πόδι του . Να ευχηθούμε στον άτυχο ποδοσφαιριστή γρήγορη ανάρρωση  , να επιστρέψει ποιο δυνατός , και από αυτή τη στήλη να ευχαριστήσουμε τον ορθοπεδικό ιατρό κ.Δρόσο Γιώργο για το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξε για τον αρχηγό μας Άγγελο  , και γενικά για την βοήθεια που παρέχει πάντα στην ομάδα μας . Τον ευχαριστούμε θερμά.
Στον αγώνα τώρα ήταν εμφανής η έλλειψη του αρχηγού . Αυτήν η ατυχία επηρέασε ψυχολογικά , και ήταν φυσικό,  όλη την ομάδα και αυτό φαινόταν καθαρά σε όλη την διάρκεια του αγώνα . Η Δεσκάτη είχε την κατοχή της μπάλας αλλά τις ευκαιρίες τις έχασε ο Κτηνοτροφικός . Το γκολ πέτυχε με απευθείας κτύπημα φάουλ ο Κώστας Ντοβατζίδης.

Το φίλμ του αγώνα:
·        Στο 4΄έγινε το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ από θεαματικό χτύπημα φάουλ 10 μέτρα έξω από την περιοχή του Ντοβατζίδη , που κέρδισε πριν λίγο ο Τσαπατσάρης .
·        Στο 37΄μια σπάνια φάση ,  με ένα φανταστικό ανάποδο ψαλίδι του Ξάνθου που έδιωξε ο τερματοφύλακας της Δεσκάτης με εξίσου καταπληκτική απόκρουση.

Το φάουλ του Ντοβατζίδη στο Γάμα ....για το 1-0 

·        Στο 51΄ο Παπακωνσταντίνος της Δεσκάτης θα δει κόκκινη κάρτα ,(Δεύτερη κίτρινη)
·        Στο 86΄μεγάλη ευκαιρία της Δεσκάτης μπροστά στο τέρμα με τον Σωτήρη Κ.

Πρίν το γκολ.....



Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ αγωνίστηκε με τους: ( Προπονητής – Τόλης Νίκος)
1. XHOGU MARIUS, 2.Κωστόπουλος Άρης , 3.Τσαπατσάρης Μάικ   ,4. Ντοβατζίδης Κώστας, 5.Ρόβας Γεώργιος , 6.Ελευθεριάδης Θεόδωρος , 7.Τσιάρας Ηλίας, 8. Σιούλας Γιάννης (73΄Παπαϊωάννου Βαλάντης) , 9. Μήττας Ευάγγελος (60΄Αμπατζιάδης Γιάννης) 10.Ξάνθος Γιάννης, 11.Τερζής Δημήτριος (70΄Κολέτσος Γιάννης)

Τα πανηγύρια μετά το γκολ...

Η Δεσκάτη αγωνίστηκε με τους:
1. Αθανασόπουλος , 2. Κόγιος , 3.Πιτιλάκος , 4.Κούτουλας , 5.Παπακωνσταντίνος, 6.Γκουγκουγιάννης , 7.Σωτήρης Ι. , 8. Σωτήρης Κ. , 9.Παπατσάνης , 10. Κακούσιος , 11. Λαγοκάπας 

Η ντρίπλα του Ξάνθου στον Κούτουλα


Η πρώτη κίτρινη στον Παπακωνσταντίνο...

Προβληματισμός απο την απόδοση του Α΄ημιχρόνου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου