Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΣ - ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ 3-2

Την πλάτη γύρισε ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ στις καλές εμφανίσεις
Ο πρωταθλητής Χειμώνα Κτηνοτροφικός ,  αποδίδοντας το χειρότερο ποδόσφαιρο από την αρχή του πρωταθλήματος  , δεν απέφευγε την ήττα από την αξιόμαχη ομάδα του Βατολάκκου με 3-2. Η διαφορά των δύο ομάδων ήταν στην δύναμη αφού ο Κτηνοτροφικός μπήκε πολύ χαλαρά στον αγώνα , και μόνο στο δεύτερο ημίχρονο κάπως την βελτίωσε  , όταν κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 το εις βάρος του 2-0 .Στον αγώνα υπήρξαν δύο ομάδες , ο γηπεδούχος που τα έδινε όλα για την νίκη , και καλά έκανε , χωρίς κανένα τεχνικό χάρισμα , σε σημείο που σπανίως ΄΄πατούσαν΄΄μπάλα οι παίχτες του, και ένας Κνηνοτροφικός που προσπαθούσε να θυμηθεί τον παλιό καλό εαυτό , αλλά μάταια.  Έστω και με αυτήν την εμφάνιση θα μπορούσε να κλέψει τη νίκη , αφού στο τέλος έκλεισε τον Βατόλακκο στην περιοχή του , χάνοντας πάρα πολλές κραυγαλέες ευκαιρίες  , αφού η τελική κατάληξη ήταν η επιπολαιότητα και μόνο. Τα γκολ πέτυχε ο Ξάνθος (2).
Το φιλμ του αγώνα:

  • Στο 12΄ ο Γεωργιάδης μετά από λάθος της άμυνας από κοντά , θα ανοίξει το σκορ για το 1-0.
  • Στο 31΄ο Γεωργιάδης βρέθηκε σε οφθαλμοφανή θέση οφσάιτ , αφού ήταν ακριβώς δίπλα στο δοκάρι  όταν δέχθηκε την μπάλα , και καλυπτόταν μόνο από τον Ρόβα τον Γιώργο που εκείνη την στιγμή βρισκόταν πεσμένος έξω από το γήπεδο .Ο λάινσμαν ακύρωσε το γκολ , αλλά ο διαιτητής πήρε την ευθύνη και μέτρησε το 2-0.
  • Στο 44΄Ο Ξάνθος με κεφαλιά ΄΄ ψαράκι ΄΄ πάνω από τον τερματοφύλακα , μετά από δοκάρι και προσπάθεια του Κολέτσου και έκανε το 2-1.

  • Στο 50΄Ξάνθος και Μήττας χάνουν μοναδική ευκαιρία μπροστά απο το  τέρμα του Βατολάκκου.
  • Στο 50΄σέντρα του Τσαπατσάρη ,  και από κοντά ο Ξάνθος ισοφαρίζει σε 2-2.
  • Στο 60΄ο Γεωργιάδης και πάλι από κοντά , μετά από παιδαριώδες λάθος της άμυνας του Κτηνοτροφικού θα κάνει το τελικό 3-2.
  • Στο 87΄ο Ελευθεριάδης θα αντικρίσει την κόκκινη κάρτα-δεύτερη κίτρινη.
  • Στο 88΄θα αντικρίσει απευθείας κόκκινη  ο σκόρερ Γεωργιάδης.

Είχε αρκετή δουλειά σήμερα ο ΤΣΑΚ
Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ αγωνίστηκε με τους: ( Προπονητής – Τόλης Νίκος)

1.Xhogu Marius  , 2.Παπαστεργίου Στέλιος 3.Ντοβατζίδης Κώστας, 4.Ρόβας Γιώργος , 5.Κωστόπουλος Άρης (73΄Παπαγεωργίου Ευθύμης),  6.Ελευθεριάδης Θεόδωρος, 7.Τσαπατσάρης Μάϊκ 8. Κολέτσος Γιάννης (57΄Παπαίωάννου Βαλάντης)) , 9.Μήττας Ευάγγελος  (68΄Τερζής Δημήτρης) , 10. Ξάνθος Γιάννης, 11. Τσιάρας Ηλίας
Μετά το πρώτο γκολ του Ξάνθου.
Ο ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΣ αγωνίστηκε με τους:. ( Προπονητής: Μπαλντούμης Σαράντης)

1.Τσακστάρας , 2.Εμπρικίδης , 3.Καραγκιόζης , 4.Σόλο , 5.Κεντεμποζίδης , 6.Ντεμάϊ , 7.Κοτσατίσογλου , 8.Ζούρτος , 9.Παπαμιχαήλ , 10.Τσιάτσιος , 11.Γεωργιάδης


Σκεπτικοί και προβληματισμένοι

ΕΙΣΟΔΟΣ
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου