Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

ΠΑΛΙΟΥΡΙΑ - ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ 1-5

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ
Πολύ πιο εύκολα από ότι θα περίμενε , και από το τι λέει το τελικό σκόρ επιβλήθηκε ο Κτηνοτροφικός της Παλιουριάς με 1-5. Σημειωτέων η Παλιουριά είναι η μοναδική ομάδα που στον πρώτο γύρο έκοψε βαθμούς μέσα στον Κτηνοτροφικό , σήμερα όμως δεν είχε καμία τύχη από την στιγμή που ο Κτηνοτροφικός έπαιξε το παιχνίδι του και ΄΄ έπνιξε΄΄ κυριολεκτικά  την ομάδα της Παλιουργιάς με το συνεχές πρέσιγκ καθόλη την διάρκεια του αγώνα . Έχασε αμέτρητες ευκαιρίες  , έβαλε και πέντε γκολ  με τους Ξάνθο (3) , Τσαπατσάρη και Άγγελο Χαντάβα που διανύει την άδεια απολύσεως από τον στρατό , και φυσικά θα τον έχει στο εξής πάντα στο δυναμικό του.


Την ........οικογένεια και τα μάτια σας!!!!!
Το φιλμ του αγώνα:

  • Μόλις στο 11΄ο Τσαπατσάρης σέρβιρε στον Ξάνθο και αυτός θα ανοίξει το σκορ 0-1.
  • Στο 13΄ ο Τσαπατσάρης  κέρδισε τις κόντρες μέσα στην περιοχή  και από κοντά θα γράψει το 0-2
  • Στο 57΄με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ πολύ έξω από την περιοχή ο Ξάνθος θα κάνει το 0-3. Το φάουλ είχε κερδίσει ο πολύ μαχητικός σήμερα  Τσαπατσάρης.
  • Στο 75΄ο Κερασίδης με καρφωτή κεφαλιά μετά από φάουλ του Κοσμίδη , θα μειώσει σε 1-3.
  • Στο 84΄ Καταπληκτικό κόρνερ του Ξάνθου , που και με τη βοήθεια του αέρα , θα γίνει το 1-4.
  • Στο 86΄ο Χαντάβας με κεφαλιά από κοντά θα διαμορφώσει το τελικό 1-5.
Ξάνθος Γιάννης...έφτασε τα 26 γκολ.....

Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ αγωνίστηκε με τους: ( Προπονητής – Τόλης Νίκος)

1.Xhogu Marius  , 2.Παπαστεργίου Στέλιος 3.Σιούλας Γιάννης (85΄Αμπατζιάδης Γιάννης), 4.Ρόβας Γιώργος , 5.Κωστόπουλος Άρης ,  6.Ελευθεριάδης Θεόδωρος, 7.Τσαπατσάρης Μάϊκ 8. Χαντάβας Άγγελος  , 9.Μήττας Ευάγγελος  (55΄Τερζής Δημήτρης) , 10. Ξάνθος Γιάννης, 11. Τσιάρας Ηλίας(31΄Κολέτσος Γιάννης)

Η Παλιουριά αγωνίστηκε με τους:
1. Πέτσας Ιωάννης (53΄Κόντος), 2.Μπαλάφας Ι.(68΄Σταμάτης), 3. Αμπατζιάδης , 4. Τσιλινίκος, 5.Σιακαβάρας , 6. Κακούσιος Γεώργιος. , 7.Ζιανός Γεώργιος , 8. Παπαδόπουλος Ιορ. , 9.Λάμαρης , 10.Κοσμίδης Παν. , 11.Κερασίδης
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου