Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ - ΚΑΡΠΕΡΟ 4-1

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ
Καρδιοχτύπησε ο Κτηνοτροφικός σε έναν θεωρητικά εύκολο αγώνα αφού , ισοφαρίστηκε στο 75΄από το αξιόμαχο Καρπερό , και άρχισαν να ξυπνάν μνήμες του παρελθόντος , αφού το Καρπερό εφαρμόζοντας σύστημα ολοκληρωτικής άμυνας δυσκόλευε πάρα πολύ τους παίχτες του Κτηνοτροφικού να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Την υπόθεση πήρε στα ΄΄ πόδια΄΄το  το καλύτερο αναμφισβήτητα επιθετικό δίδυμο του πρωταθλήματος και στο 83΄ξεκλίδωσαν τον γρίφο που τους έβαλε το Καρπερό και με ένα εντυπωσιακό γκολ έδωσαν την νίκη στον Κτηνοτροφικό , για να ξεφύγει 9 βαθμούς πλέον από τον δεύτερο και να δείχνει από τώρα –όπως το έγραψε και ο Ξάνθος στην φανέλα του μετά το δεύτερο γκολ- ποιοι θα είναι οι πρωταθλητές. Τα γκολ πέτυχαν οι Ξάνθος (2) , Μήττας και Ελευθεριάδης.
Ο Αρχιτέκτονας του ΄΄Γρεβενιώτικου θαύματος΄΄ ..Τόλης Νίκος
Το φιλμ του αγώνα:

  • Έπρεπε να περάσουν 30΄λεπτά για να κάνει την πρώτη ευκαιρία ο Κτηνοτροφικός με σουτ του Ξάνθου που έφυγε μόλις άουτ.
  • Στο 36΄με προβολή από κοντά ο Ξάνθος θα ανοίξει το σκορ.
Άρχισαν να μην μας ...βλέπουν οι αντίπαλοι
  • Στο 75 ΄ ο Τόλης Παπαγεωργόπουλος με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή θα ισοφαρίσει και θα επιβεβαιώσει τον άγραφο νόμο που λέει πως ΄΄όποιος χάνει πολλές ευκαιρίες στο τέλος δέχεται το γκολ΄΄.
  • Στο 83΄ήρθε η λύτρωση με τον Μήττα να κάνει εντυπωσιακή προσπάθεια να τους περνάει όλους , την τελευταία στιγμή να πασάρει στον Ξάνθο και αυτός από κοντά , και αφού προηγουμένως η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι ,να γράψει το 2-1.
  • Στο  89΄ο Μήττας μετά από πάσα του Τερζή που μπήκε στον αγώνα πριν λίγο , θα γράψει το 3-1.
  • Στο 91΄ο Ελευθεριάδης έφυγε μόνος μετά από ασίστ του Ντοβατζίδη από….ελεύθερο , για να γράψει το τελικό 4-1.

Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ αγωνίστηκε με τους: ( Προπονητής – Τόλης Νίκος)

1.Γούναρης Κωνσταντίνος  , 2.Παπαστεργίου Στέλιος 3.Ντοβατζίδης Κώστας, 4. Παπαϊωάννου Βαλάντης (70΄Αμπατζιάδης Γιάννης), 5.Κωστόπουλος Άρης (80΄Τερζής Δημήτριος),  6.Ελευθεριάδης Θεόδωρος, 7.Τσαπατσάρης Μάϊκ 8. Κολέτσος Γιάννης (75΄Φαλτάκας Νίκος) , 9.Μήττας Ευάγγελος 10. Ξάνθος Γιάννης, 11. Τσιάρας Ηλίας
Μαλώνουν ποιός να ...τραυματιστεί
 Το Καρπερό αγωνίστηκε με τους:

1. Κοντούλας , 2.Παπαγεωργόπουλος , 3.Καλιακάτσος , 4.Παπαγεωργόπουλος Απόστολος, 5. Ρότσι Ρομάριο ,6.Τζημορόπουλος , 7.Τσενεκλίδης , 8.Κυρατλίδης , 9.Τσέλα , 10.Παπαδόπουλος , 11.Πετσιδήμος.
Η προετοιμασία
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου