Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

ΔΕΣΚΑΤΗ - ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ 1-4

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ
Ο Κτηνοτροφικός χωρίς να πιάσει την πολύ καλή απόδοση , αλλά παίζοντας ς κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο , κατάφερε να φύγει νικητής και μέσα από την Δεσκάτη με σκορ 1-4. Η Δεσκάτη ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα, και με αιχμή της επίθεσή την τον Σωτήρη προβλημάτισε την άμυνα του Κτηνοτροφικού .Ο Κτηνοτροφικός προηγήθηκε με πέναλτυ δώρο του διαιτητή. Από το σημείο αυτό και μετά ο διαιτητής αναγνωρίζοντας έμμεσα το λάθος του σφύριζε συνέχεια ,  και  φανερά υπέρ της ομάδας της Δεσκάτης, με αποτέλεσμα να γίνει πολύ σκληρός ο αγώνας, και ευτυχώς δεν είχαμε τραυματισμούς . Η νίκη του Κτηνοτροφικού κρίνεται δίκαιη αλλά το σκορ λίγο βαρύ για την καλή ομάδα της Δεσκάτης. Τα γκολ του Κτηνοτροφικού πέτυχαν οι Μήττας (2) , Ξάνθος και Χαντάβας 
Άγγελος.M.V.P.  της συνάντησης Μήττας Ευάγγελος.
Περίσσευε η αγωνιστικότητα
Το φιλμ του αγώνα:

·        Στο 15΄ο Ελευθεριάδης βγαίνει μόνος με τον τερματοφύλακα της Δεσκάτης  , που μπλοκάρει την μπάλα ….αλλά ο διαιτητής δίνει το….πέναλτυ που το μετατρέπει σε γκολ ο Μήττας γράφοντας το 0-1.

·        Στο 31΄ο Μήττας πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και σε άδειο τέρμα κάνει το  0-2.

·        Στο 45΄ο Σωτήρης Ιωάννης με απευθείας κτύπημα φάουλ έξω από την περιοχή μειώνει σε 1-2.
Με πέναλτυ το 1ο γκολ
·        Στο 51΄ο Ελευθεριάδης βγάζει έξυπνη μπαλιά στο Τσαπατσάρη , αυτός ετοιμάζεται για το γκολ , ανατρέπεται , πέναλτυ, και ο Ξάνθος 1-3.

·        Στο 60΄ο Σωτήρης Κωνσταντίνος είχε δοκάρι από πολύ κοντά.

·        Στο 73΄ο Ράτζας δεύτερο δοκάρι για την Δεσκάτη.

·        Στο 75΄ο διαιτητής με υπόδειξη του επόπτη ακυρώνει γκολ του Χαντάβα σαν οφσάιτ , αλλά μέσα στο τέρμα υπήρχε ποδοσφαιριστής της Δεσκάτης , και ο Τερματοφύλακας. Αναγνώρισε το λάθος του αλλά……..

·        Στο 83΄ο Χαντάβας από κοντά θα διαμορφώσει το τελικό 1-4.
Στο 2ο γκολ ο Μήττας τους πέρασε όλους...
Η Καληράχη αγωνίστηκε με τους:

1.Xhogu Marius , 2.Παπαστεργίου Στέλιος , 3.Σιούλας Γιάννης , 4.Ρόβας Γιώργος  , 5.Κωστόπυλος Αριστείδης ,  6.Ελευθεριάδης Θεόδωρος, 7.Τσαπατσάρης Μάικ(75΄Παπαϊωάννου) 8. Τσιάρας Ηλίας , 9.Μήττας Ευάγγελος (85΄Βοραδάς μανώλης ) , 10.Χαντάβας Άγγελος 11. Ξάνθος Γιάννης (80΄Ντοβατζίδης Κώστας)
Η Δεσκάτη αγωνίστηκε με τους:

1.Αθανασόπουλος Αθ. ,2.Κούτρας Β.(35΄Λαγιοκάμπας) , 3.Ράτζας Αθ. ,4.Παπακωνσταντίνου Γ. ,5.Κόγιος Κ.(60΄Κατής Αθ.) ,6.Γκουγκουγιάννης  Δ.(70΄Τσικρίκης) ,7.Κούτουλας Αθ. ,8.Κακούσιος Γ. ,9.Σωτήτης Ιωάννης , 10.Σωτήρης Κωνσταντίνος , 11.Παπατσάνης Σπ.
Δολοφονικό χτύπημα στον Ξάνθο

Στην επιστροφή.....
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου