Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΟΚΚΙΝΙΑ - ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ 1-6

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ
Σε ένα  εύκολο απόγευμα ο Κτηνοτροφικός φιλοδώρησε την ομάδα της Κοκκινιάς με έξι γκολ . Ο Προπονητής βρήκε την ευκαιρία να δοκιμάσει νέους παίχτες η εμπειρία των οποίων θα χρειαστεί στα επόμενα ποιο δύσκολα ματς . Όλα όμως τα επισκίασε η ανόητη αποβολή του Μάριο , που τους έκανε όλους να φύγουν σφιγμένοι από το γήπεδο παρά την πολύ κατά τα άλλα εμφάνιση και την ευρεία νίκη .Τα γκολ του Κτηνοτροφικού πέτυχαν οι Ξάνθος (3) , Βοραδάς , Παπαστεργίου και Κολέτσος.
Το φιλμ του αγώνα:

·        Στο 6΄με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή και από πλάγια θέση ο Ξάνθος θα κάνει το 0-1.

·        Στο 22΄πάλι ο Ξάνθος εκμεταλλεύτηκε τραγικό λάθος της άμυνας της Κοκκινιάς και δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 0-2.

·        Στο 26΄ο Βοραδάς με πλασέ από το ύψος της περιοχής θα ανεβάσει το σκορ στο 0-3.
Μεγάλη η αγωνία στον πάγκο του Κτηνοτροφικού
·        Στο 50΄ο Παπαστεργίου πραγματοποίησε σλάλομ (Ξέρει αυτός από το σκι) , έφτασε μέχρι την αντίπαλη περιοχή για το 0-4.

·        Στο 52΄ο Ξάνθος από κοντά γράφει το 0-5.

·        Στο 65΄ο Παπαστεργίου γυρίζει την Μπάλα στον Μάριο , αυτός πάει να κοντρολάρει την μπάλα με το στήθος , του φεύγει και στην προσπάθεια να αποτρέψει το σίγουρο γκολ του Στρίμπα κάνει πέναλτυ , δέχεται την κόκκινη κάρτα , και ο Αράπογλου θα γράψει το 1-5 , αφού ο Ρόβας Γιώργος που πήρε τη θέση του τερματοφύλακα , σημειωτέον είχαν πραγματοποιηθεί και οι τρεις αλλαγές , δεν θα μπορέσει να αποτρέψει το γκολ.

·        Στο 83΄ο Κολέτσος με σουτ μέσα από την περιοχή θα διαμορφώσει το τελικό 1-6.
Ο  M.V.P. του αγώνα Ξάνθος Γιάννης
Η Καληράχη αγωνίστηκε με τους:

1.Xhogu Marius , 2.Παπαστεργίου Στέλιος , 3.Σιούλας Γιάννης , 4.Ρόβας Γιώργος  , 5.Παπαγεωργίου Ευθύμιος 6.Ελευθεριάδης Θεόδωρος , 7.Τσαπατσάρης Μάικ (59΄ Παπαιωάννου Χρυσοβαλάντης)  , 8. Βοραδάς Μανόλης (50΄Αμπατζιάδης Γιάννης), 9.Μήττας Ευάγγελος, 10.Ξάνθος Γιάννης (59΄Κολέτσος Γιάννης)11. Τερζής Δημήτρης
Το μοναδικό γκολ της Κοκκινιάς με πέναλτυ
Η Κοκκινιά αγωνίστηκε με τους:
1.Κωσταρέλλης Α., 2.Φωτιάδης , 3.Καραμηχαιλίδης , 4.Καραβέλης , 5.Καρπούζας , 6.Νατσιόπουλος  , 7. Στρίμπας(Α) , 8.Μπρίζας , 9.Τσιάτας (40΄Κοτλίδας) , 10.Τέγος , 11.Αράπογλου.
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου