Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

Διαμαρτυρία-καταγγελία του Κτηνοτροφικού Αστέρα Καληράχης για τη διαιτησία

Το Δ.Σ. του Κτηνοτροφικού μετά τη σφαγή της ομάδας μας από τη διαιτησία στον αγώνα με το Νεοχώρι προέβη στην παρακάτω Διαμαρτιρία - Καταγγελία
    Συγχαρητήρια σε αυτούς που κατάφεραν να καταστρέψουν ακόμη έναν αγώνα.
   Συγχαρητήρια σε αυτούς που αλλοίωσαν με επιτυχία το αποτέλεσμα ,εφευρίσκοντας ένα πέναλτι στο 95΄λεπτό…από το κέντρο του γηπέδου ,χωρίς να κοιτάζουν καν τη φάση.
     Συγχαρητήρια σε αυτούς που αφήνουν τους ποδοσφαιριστές με χτυπήματα στο κεφάλι αβοήθητους, να υποφέρουν στο κέντρο του γηπέδου.
     Συγχαρητήρια σε αυτούς που καταφέρνουν κάθε αγωνιστική να φθάνουν και τους πιο εγκρατείς φιλάθλους στα όρια νευρικής κρίσης, τους αγνούς φιλάθλους, που έλεγαν πότε θα έρθει το Σαββατοκύριακο να δούνε κανέναν αγώνα, και την επιθυμία τους αυτή την κατάντησαν εφιάλτη.
     Συγχαρητήρια και σε αυτούς που γαλούχησαν και αξιολόγησαν και έδωσαν αξία σε τέτοια ανίκανα και κομπλεξικά άτομα και ,ενώ κάθε αγωνιστική όλο και κάποιοι διαμαρτύρονται, αυτοί τους αφήνουν να διαιτητεύουν με τη ανικανότητά τους και  με την ανεπάρκειά τους.

      Από την αρχή του πρωταθλήματος και ,σχεδόν, σε όλα τα παιχνίδια βλέπουμε το ίδιο έργο... Εμπάθεια - Εμπάθεια - Εμπάθεια...απέναντι στον Κτηνοτροφικό.  Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ δεν πτοείται όμως από εντολοδόχους. Αν νομίζουν κάποιοι πως θα τα παρατήσουμε, πλανώνται πλάνην οικτράν. Ο Κτηνοτροφικός έχει τον κόσμο του, τους παίκτες του, τον προπονητή του, το ομορφότερο γήπεδο των Γρεβενών, τη μασκότ του, τον ύμνο του. Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ καινοτόμησε στο Γρεβενιώτικο ποδόσφαιρο, έχει την ιστορία του… Θα παλέψουμε μέχρι τέλους, δεν θα τα παρατήσουμε, ακόμη και αν ξέρουμε το αποτέλεσμα, ακόμα και όταν αγωνιζόμαστε απέναντι σε όλους αυτούς… που δεν θέλουμε να χαρακτηρίσουμε. Την Κυριακή αποκαλύφθηκε, για άλλη μια φορά, ποιοι είναι αυτοί που συνειδητά προκαλούν παίχτες, προπονητές, φιλάθλους δυναμιτίζουν τους αγώνες, αποκαρδιώνουν τον φίλαθλο κόσμο. ΟΧΙ δεν θα τους προσκυνήσουμε. ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ,γιατί αγαπάμε το ποδόσφαιρο, την ομάδα μας, το χωριό μας.

Καλούμε την ΕΠΣ Γρεβενών και την επιτροπή διαιτησίας να πάρει θέση και να μην σφυρίζει αδιάφορα, αρχίζοντας από το εσωτερικό της. Βαρεθήκαμε τις αλχημείες τους, τους ορισμούς τους, τους αξιολογημένους "κυρίους". Ας καταλάβουν λοιπόν οι "κύριοι¨ της ΕΠΣ ότι μιλάμε για αθλητισμό...και όχι πρωταθλητισμό... Δυστυχώς "κύριοι" της ΕΠΣ Γρεβενών έχετε ήδη αποτύχει στον στόχο σας. Λυπούμαστε...,αλλά εμείς θα συνεχίσουμε να αθλούμαστε. Αλλά τι να κάνει και η σημερινή διοίκηση της ΕΠΣ Γρεβενών, η οποία έχει λερωμένη τη φωλιά της, όταν προσπαθούσε να κρατήσει, όπως λεγόταν έντονα, με ξένα κόλλυβα, ομάδες δορυφόρους, που θα τις υφάρπαζε την ψήφο...Τι να κάνανε τώρα, με τι «μούτρα» να κάνουν παρατήρηση τους διαιτητές, αφού η ΕΠΣ βρομάει περισσότερο από αυτούς.
    Επειδή ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ δεν αναμείχθηκε σε αυτό τον τρελό χορό, τώρα είναι το μαύρο πρόβατο. "Κύριοι" της ΕΠΣ Γρεβενών, εμείς συνεχίζουμε δεν τα παρατάμε..., αλλά ,αν συνεχίσετε με αυτή την τακτική, κάποιες ομάδες θα σταματήσουν  να αγωνίζονται... και μακροχρόνια θα πάμε στην ΕΠΣ Κοζάνης …ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου