Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ-ΝΕΟΧΩΡΙ 3-2

 Μεγάλη νίκη σήμερα του Κτηνοτροφικού , και ελπιδοφόρα εμφάνιση , αφού η ομάδα , η νέα ομάδα του ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ άρχισε να ΄΄δένει΄΄   , δίνοντας  ένα ηχηρό μήνυμα σε όλους όσους προεξόφλησαν την διάλυση  , φωνάζοντας δυνατά ΄΄ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ΄΄……. Στον αγώνα τώρα , το Νεοχώρι ξεκίνησε καλύτερα με δύο απανωτά δοκάρια, όσο περνούσε η ώρα όμως η ομάδα μας έδειχνε χαρακτήρα και αν δεν δέχονταν τα δύο επιπόλαια γκολ θα μιλούσαμε για θρίαμβο. Τα καλύτερα έρχονται. Τα γκολ πέτυχαν οι Καραγιάννης Γκόγκος , Neraido Dule και Βλάχος Δημήτριος
 
Το φιλμ του αγώνα:
·        Ο αγώνας ξεκίνησε με δύο απανωτά δοκάρια του Νεοχωρίου , οριζόντιο στο 1΄με τον Ευαγγελόπουλο και κάθετο στο 2΄με τον Σιδέρη.
·        Στο 8΄ο Κώστας Σούλας κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή , την εκτέλεση ανέλαβε ο σπεσιαλίστας του είδους Καραγιάννης Γιώργος , και έκανε  αυτό που ξέρει καλύτερα απ΄ όλους να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα . Δεν είναι μόνο θεωρητικός του ποδοσφαίρου…είναι και ουσιαστικός.
·        Στο 43΄ o Neraido Dule , μετά από προσπάθεια του Τριαντάφυλλου Καλυβιώτη , θα πλασάρει στη γωνία για το 2-0.
·        Στο 45+ μετά από ασταθή απόκρουση του κορυφαίου κατά τα άλλα Γιώργου Σιόλα , ο νεαρός Ντόλιας από κοντά θα μειώσει σε 2-1.


·        Στο 60΄ο Δημήτρης Βλάχος θα κορυφώσει την καλή του εμφάνιση  , αφού με ένα ωραίο διαγώνιο αριστερό σουτ έξω από την περιοχή θα κάνει το 3-1.
·        Στο 88΄μετά από ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα ο Κυρατζής από κοντά θα μειώσει σε 3-2 που ήταν και το τελικό σκορ.


Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ αγωνίσθηκε με τους:(Προπονητής Βλάχος Γιώργος)
 ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΟΛΑΣ, Καραγιάννης Γιώργος (55΄ Σουρβάς Σάκης), ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ, Σαμαράς Γιάννης, Κώστας Σούλας, NERAIDO DULE, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΛΑΧΟΣ, ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΣ (84΄ Δήμουλας  Ευθύμης), Σαρτικίδης Γιώργος, Βαγγέλης Σιόλας (57΄ Αλέξανδρος Σούλας), Στόκας.
Ο Αργύρης Βανδής  πάντα δίπλα στην ομάδα
Το ΝΕΟΧΩΡΙ αγωνίσθηκε με τους:(Προπονητής Δημόπουλος Άκης)
Δεληγιαννίδης, Πετκανάς Δημήτρης, ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, Ίττης, Απατζιάδης, Κυρατζής, Σόλλας, ΝΤΟΛΙΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ, Σιδέρης (17΄ λ.τ. Ρ. Δημόπουλος), ΛΟΥΔΑΣ ΝΙΚΟΣ(60΄ Λιάκος Ανδρέας)
Το γκολ του Γκόγκου μετά από αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ

Βαγγέλης Αλεξανδρής......ΗΡΘΕ


Neraido Dule ...κορυφαίος



Το 3-1 με τον Βλάχο


Τριαντάφυλλος Καλυβιώτης.....καταπληκτικός 



Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου