Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ-ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΣ 1-2

Πολύ δυνατός αγώνας μεταξύ δύο ισοδύναμων ομάδων , με μοιρασμένα τα δύο ημίχρονα , με καλύτερο τον Βατόλακκο στο πρώτο ημίχρονο και καλύτερο τον Κτηνοτροφικό στο δεύτερο . Ο Κτηνοτροφικός προηγήθηκε με πέναλτι του Χαντάβα στο 60΄,στη φάση του πέναλτι στον Μήττα δέχθηκε κόκκινη κάρτα ο τερματοφύλακας του Βατολάκκου , που αν και έπαιζε με δέκα παίχτες ισοφάρισε  στο 78΄και σημείωσε το νικητήριο τέρμα στο 88΄με τις δύο μοναδικές φάσεις που έκανε στο δεύτερο ημίχρονο.
ΚΤ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΗΡΑΧΗΣ (Ν. Τόλης): Παπατσάνης, Παναγιώτου, Γεωργίου, Ρόβας, Βανδής, Πολύζος, Τσιαρσιώτης, Μήτας Ε., Χαντάβας, Μπόζιαρης, Παντέρης (76' Ρόβας).

Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ (Χ. Λάλλος): Κοτίτσα, Τέγος, Αποστόλου (69' Καλαιτζίδης), Λάλλος Θ., Ζολώτας (57' Γαβρίδης), Άγ. Κοτζατίσογλου, Μπιζιώτας, Ιωαννίδης, Κουτσαλιάρης (69 Σ. Κοτζατίσογλου), Hohxa, Λάλλος Π..






Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

ΑΕΡΑΤΑ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ 0-3

 Μπορεί να κέρδισε σήμερα ο Κτηνοτροφικός με το επιβλητικό 0-3 αλλά η εμφάνισή του  ήταν προβληματική σε όλη τη διάρκεια του αγώνα , ευτυχώς μπήκαν δύο εντυπωσιακά γκολ στο τέλος του αγώνα από τον Παντέρη και Τσιαρσιώτη  και άφησαν στους φιλάθλους μια γλυκιά αίσθηση  , με αποτέλεσμα  να ξεχαστεί πολύ γρήγορα η άσχημη εμφάνιση. Η συμπαθέστατη ομάδα του Νίκου Μπαλοδήμου άφησε άριστες εντυπώσεις αλλά το μικρό της ηλικίας των παιχτών δεν δίνει ελπίδες για νικηφόρα αποτελέσματα . Τα τρίτο γκολ του Κτηνοτροφικού και πρώτο στη σειρά πέτυχε ο Χαντάβας.
Το φιλμ του αγώνα:
·        Στο 7΄μακρινό σουτ του Ντίνου Ρόβα , μόλις πάνω από τα δοκάρια.
·        Στο 18΄δυνατό σουτ από πλάγια του Τσιαρσιώτη , απέκρουσε ο Χριστάκης και η μπάλαπροσέκρουσε στο κάθετο δοκάρι και απομακρύνθηκε .
·        Στο 21΄μετά από τρία συνεχόμενα κόρνερ με τον Παναγιώτου , θα πεταχτείς το πρώτο δοκάρι ο Χαντάβας και με κεφαλιά θα ανοίξει το σκορ σε 1-0.
·        Στο 66΄δυνατό σουτ του Ντόλια στην αγκαλιά του Παπατσάνη.

·        Στο 70΄δυνατός σουτ του Μπαλοδήμου , απέκρουσε στη γωνία του ο Παπατσάνης.
·        Στο 77΄θα γίνει το 0-2 με εντυπωσιακό σουτ έξω από την περιοχή του Παντέρη , αφού έστειλε τη μπάλα στο ΄΄Γ΄΄ της εστίας των Αεράτων.
·        Στο 80΄το σκορ θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο ο Γιώργος Τσιαρσιώτης με φωτοβολίδα πολύ έξω από την μεγάλη περιοχή . Ήταν ένα φανταστικό γκολ το 0-3.

Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ αγωνίσθηκε με τους: (Προπονητής Τόλης Νίκος)
1.Παπατσάνης Θεοχάρης ,  2.Γεωργίου Γιάννης  , 3.Παναγιώτου Ανδρέας  , 4.Ρόβας  Γιώργος  5.Δρούγας Βαγγέλης , 6.Πολύζος Κωνσταντίνος (46΄Καραγιάννης Μανώλης) , 7.Ρόβας Ντίνος (66΄Καραγιάννης Γιώργος) , 8.Τσιαρσιώτης Γιώργος, 9.Μήττας Ευάγγελος (75΄Βανδής Αργύριος) , 10.  Χαντάβας Άγγελος, 11.Παντέρης Βασίλειος 
Τα ΑΕΡΑΤΑ αγωνίσθηκαν με τους (Προπονητής  Νίκος Μπαλοδήμος)
1.Χριστάκης , 2.Κοτενίδης , 3.XYSEN , 4.Κουρέλλας Αχιλέας , 5.Τζάτσος (55΄Ντόλιας) ,6.Μπαλοδήμος Σέργιος , 7.Βασιλόπουλος , 8.Κακαφίκας ,9.Καραχατζής ,10.Τζάτζης  (55΄Τσιαρσιώτης).



Καθένας φυλάει ότι του είναι πιο απαραίτητο!!!!!





Παντέρης Βασίλειος ....μετά το θεαματικό γκολ που πέτυχε

Τσιαρσιώτης Γιώργος  , μετά το φανταστικό γκολ που μας χάρισε!!!!!


ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΠΑΠΑΤΣΑΝΗΣ

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ