Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2015

ΑΕΡΑΤΑ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ 4-1

 Με εντεκάδα ανάγκης σήμερα ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ δεν  τα κατάφερε απέναντι στην νεανική και πολύ ταλαντούχα ομάδα του Νίκου Μπαλοδήμου , και έχασε με το βαρύ 4-1. Ο Κτηνοτροφικός προηγούνταν από το 4΄ , αλλά η κούραση και επιπολαιότητες του στοίχισαν , αφού ισοφαρίστηκε στο 58 ΄και μετά δυστυχώς …κατέρρευσε!!!
·        Μόλις στο 4΄με πλασέ ο Δημήτρης Βλάχος μετά από ασίστ του Γεωργίου θα ανοίξει το σκορ για τον Κτηνοτροφικό σε 0-1.
·        Στο 15΄μετά από κόρνες ο Κρέων Παπατσάνης θα πιάσει καρφωτή κεφαλιά από κοντά , μόλις άουτ.

·        Στο 58΄τα Αεράτα θα ισοφαρίσουν με τον Φουρλατάρα , που θα πλασάρει από κοντά μετά από ολέθριο λάθος της άμυνας του Κτηνοτροφικού. 
·        Στο 63΄θα γίνει το 2-1 πάλι με τον Φουρλατάρα μετά από μακρινό συρτό σουτ.
·        Στο 68 ο Βλάχος από κοντά θα χάσει μοναδική ευκαιρία.
·        Στο 76΄ο Καραχατζής από κοντά εύκολα θα ανεβάσει το σκορ σε 3-1.
·        Στο 82΄ο Βασιλόπουλος με δυνατό σουτ στο ΄΄Γ΄΄της εστίας του Κτηνοτροφικού θα  γράψει το τελικό 4-1.


Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ αγωνίσθηκε με τους:(Προπονητής Τόλης Νίκος)

1.Μαργαρίτης Χάρης , 2.Γεωργίου Γιάννης , 3.Καραγιάννης Μανόλης , 4.Βανδής Αργύρης , 5.Ρόβας Ντίνος , 6.Παπατσάνης Κρέων , 7.Σαμαράς Γιάννης (68΄Παπατσάνης Θεοχάρης) , 8.Τσαπατσάρης Μάικ , 9.Καραγιάννης Γκόγκος , 10.Βλάχος Δημήτριος , 11.Σιόλας Βαγγέλης (15΄Σουρβάς Σάκης)
Τα ΑΕΡΑΤΑ αγωνίσθηκαν με τους :( Προπονητής Μπαλοδήμος Νίκος)
1.Μπαντής (43΄Γάκης) , 2.Γαβρίδης , 3.Μπατακόιας , 4.Κοτενίδης , 5.Κουρέλας , 6.Τζάτζης , 7.Φουρλατάρας , 8.Κακαφίκας (75΄Χυσέν Ντάνι), 9.Βασιλόπουλος , 10.Καραχατζής , 11.ΧαστάςΔείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου