Σάββατο 4 Απριλίου 2015

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ-ΑΜΥΓΔΑΛΙΑ 2-0

Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ με τον αγέραστο γερόλυκο Γιώργο Τσιοπλή
 Η Αμυγδαλιά αποδείχθηκε σκληρό καρύδι για τον Κτηνοτροφικό , ο οποίος μπήκε πολύ χαλαρά στο παιχνίδι νομίζοντας πως θα είχε ένα εύκολο απόγευμα , αφού έπαιζε με μία ομάδα που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις τις βαθμολογίας. Μεγάλο λάθος , οι ποδοσφαιριστές της Αμυγδαλιά ήθελαν όσο τίποτα άλλο το παιχνίδι , τα έδωσαν όλα , και παραλίγο να επιτύγχαναν το σκοπό τους .Τελικά με ένα γκολ του Μπόζιαρη και άλλο ένα στην εκπνοή του αγώνα ο Κτηνοτροφικός πήρε την νίκη που και αυτός ήθελε πάρα πολύ
Το φιλμ του αγώνα:
·        Στο 38΄μακρινό σουτ του Μπόζιαρη , απέκρουσε στη γωνία του ο τερματοφύλακας.
·        Στο 40΄ανάποδο ψαλίδι του Μπόζιαρη στην αγκαλιά του Γιαγκόζογλου.
·        Στο 45΄κεραυνός το Τσιαρσιώτη μακριά από την περιοχή , μόλις άουτ.
·        Στο 53΄δυνατό σουτ του Παντέρη στην αγκαλιά του τερματοφύλακα.

·        Στο 56΄φαουλ δυνατό του Γιώργου Ρόβα , ο Μπόζιαρης θα αλλάξει την πορεία της μπάλας , για να ανοίξει το σκορ σε 1-0.
·        Στο 60΄παράλληλη σέντρα του Ντίνου Ρόβα , μπροστά στο τέρμα δύο παίχτες του Κτηνοτροφικού δεν μπόρεσαν να προωθήσουν την μπάλα στα δίχτυα.
·        Στο 70΄δυνατό σουτ του Παπαϊωάννου Βαλάντη , μόλις πάνω από τα δοκάρια του Παπατσάνη.
·        Στο 89΄ο ISLAMAS στην προσπάθειά του να αποκρούσει θα κρεμάσει τον Γιαγκόζογλου και θα κάνει έτσι το τελικό 2-0.

·        Στο 93΄πλασέ κοντινό του Γιώργου Τσιοπλή , μόλις άουτ.
Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ αγωνίσθηκε με τους: (Προπονητής Τόλης Νίκος)

1.Παπατσάνης Θεοχάρης ,  2.Ρόβας Ντίνος  , 3.Καραγιάννης Μανώλης (80΄Βανδής Αργύριος) 4.Ρόβας  Γιώργος  5.Τσιοπλής Γιώργος , 6.Παναγιώτου Ανδρέας , 7. Παντέρης Βασίλειος  , 8.Τσιαρσιώτης Γιώργος (90΄Παπατσάνης Κρέων), 9.Μήττας Ευάγγελος (90 Καραγιάννης Γιώργος), 10.  Χαντάβας Άγγελος, 11.Μπόζιαρης Κωνσταντίνος
Η ΑΜΥΓΔΑΛΙΑ αγωνίσθηκε με τους:(Προπονητής Βλάχος Γιώργος)
1.Γιαγκόζογλου , 2.Σαρτικίδης , 3.Παπαϊωάννου Α., 4.ISLAMAS , 5.Ζιώγας , 6.Ντινόπαπας Γιάννης (Γκούντρας) , 7.Τσιρώνας Νίκος , 8.Παπαϊωάννου Βαλάντης , 9.Βλάχος Δημήτριος , 10.Βάχος Σ. Δημήτ.(90΄Λίτσας Γιώργος) , 11.Τσολάκης (90΄Παπαϊωάννου Δ).











Ο Αρχηγός Χαντάβας Άγγελος ,κορυφαίος σήμερα






Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου