Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

ΝΕΟΧΩΡΙ - ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ 0-3

Σε υγιεινό περίπατο μετέτρεψε το κατ΄ ευφημισμό ντέρμπι με την ομάδα του Νεοχωρίου ο Κτηνοτροφικός , κερδίζοντας άνετα με το επιβλητικό 0-3.Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και από το πρώτο λεπτό έδειξε πιο είναι το αφεντικό του αγώνα , χάρη στην εξαιρετική απόδοση όλων των παιχτών , που διασκέδασαν έτσι την ήττα του προηγούμενου αγώνα. Τα γκολ πέτυχαν οι Τσιαρσιώτης Γιώργος ,Χαντάβας  Άγγελος και Μήττας Ευάγγελος.


Το φιλμ του αγώνα:
·        Μόλις στο 2΄ο Μήττας δέχθηκε την μπάλα μέσα στην περιοχή , γύρισε  σούταρε  , αλλά ο νεαρός τερματοφύλακας του Νεοχωρίου Πετκανάς απέκρουσε.
·        Στο 16΄έφυγε μόνος ο Μπόζιαρης αλλά το πλασέ του απέκρουσε και πάλι ο ταλαντούχος Νίκος Πετκανάς.
·        Στο 16΄στο του Τσιαρσιώτη… πάλι ο Πετκανάς θα πει όχι στο γκολ.
·        Στο 23΄ο Τσιαρσιώτης θα εκτελέσει φάουλ έξω από την περιοχή , ο Τερματοφύλακας του Νεοχωρίου δεν θα μπορέσει να συγκρατήσει τη μπάλα και έστι θα γίνει το 0-1.

·        Στο 32΄παραλίγο να τιναχτεί το ματς στον αέρα όταν σε μαρκάρισμα αντιπάλου ο Γεωργίου άθελά του χτύπησε στο πρόσωπο τον αντίπαλό του. Ο λάινσμαν ζήτησε την αποβολή του παίχτη μας , και εντελώς άδικα τον έστειλε στα αποδυτήρια.  Το κουφό της υπόθεσης είναι πως αυτό το λάινσμαν είναι σε όλους του αγώνες σε αυτή τη γραμμή , κάνει πάντα τα ίδια λάθη και είναι πάντα κατώτερος των περιστάσεων .
Όλοι ήταν εξαιρετικοί σήμερα.....κορυφαίος όμως ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΗΤΤΑΣ
·        Στο 47΄μόνος ο Μήττας . άνοιξε πολύ τη μπάλα και πρόλαβε ο Πετκανάς.
·        Στο 52΄μακρινό σουτ του Ανδρέα Λιάκου….άουτ.
·        Στο 57΄κούρσα από δεξιά του Μπόζιαρη , η μπάλα στον Μήττα , σέντρα αυτού πλασέ του Χαντάβα και το 0-2.
·        Στο 72΄ο Μωϋσιάδης θα δεχθεί κόκκινη κάρτα για βίαιο μαρκάρισμα …ήταν δεύτερη κίτρινη.
·        Στο 83΄ο Τζανής Καραγιάννης θα σημαδέψει το  οριζόντιο δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή.
·        Στο 86΄μπαλιά ακριβείας του Μπόζιαρη στον Μήττα , άψογο κοντρόλ του τελευταίου και υποδειγματικό πλασέ για το τελικό 0-3.

·        Στο 91΄ο Αγάστρα με φάουλ έξω από την περιοχή θα στείλει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ αγωνίσθηκε με τους: (Προπονητής Τόλης Νίκος)

1.Παπατσάνης Θεοχάρης ,  2.Γεωργίου Γιάννης  , 3.Παναγιώτου Ανδρέας  (Παπατσάνης Κρέων), 4.Ρόβας  Γιώργος  5.Δρούγας Βαγγέλης , 6.Βανδής Αργύρης , 7.Ρόβας Ντίνος (60΄Παντέρης Βασίλειος)  , 8.Τσιαρσιώτης Γιώργος, 9.Μήττας Ευάγγελος, 10.  Χαντάβας Άγγελος, 11.Μπόζιαρης Κωνσταντίνος (88΄Δήμουλας Ευθύμης)
Το ΝΕΟΧΩΡΙ αγωνίσθηκε με τους: (Προπονητής Ανδρέας Λέτσιος)
1.Πετκανάς Νίκος, 2.GYLI (58΄Σίμος), 3.Ευαγγελόπουλος (46΄Μπαλάφας Μάριος), 4.Μωϋσιάδης  , 5.Μήττας , 6.Χαντάβας Κώστας , 7.Λιάκος Ανδρέας , 8.AGASTRA , 9.ΚαφετζήςΒάιος (68΄Σιδέρης) , 10.Καραγιάννης , 11.Γράβαλος.


Αυτήν τη φορά έχει δίκαιο Γιαννάκη





.....άψογο κοντρόλ ....

....πλασέ....

.....και 0-3.

Τα εύσημα στον ΦΑΝΤΑΡΟ για τη φανταστική μπαλιά 

Και το φανταράκι μας.


Παλίοφιλοι
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

2 σχόλια:

  1. Μπραβο στην ομαδα της καληραχης...πολυ καλη ομαδα...πολυ καλο ποδοσφαιρο!!!αιντε τωρα και πρωταθλητρια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδη αν το λαισμαν ειναι παντα σε αυτη τη πλευρα..σε ολους τους αγωνες...ο δροβατζικας πως γινεται και στα τελευταια 4 παιχνιδια..(για να μην παμε και πιο πισω!!)κληρωνεται να παιζει την καληραχη;;;τυχαιο;δε νομιζω...και δεν εχασε βαθμο σε κανενα παιχνιδι!!!σα δε ντρεπεστε εχεις και αποψη για την διαιτησια;και αντε..και καλα κανεις και γραφεις αυτα που γραφεις....για τον ποδοσφαιριστη σας και την απαραδεκτη συμπεριφορα του...τι;τιποτα...αυτο σε νοιαζει λοιπον μονο;πως θα γινει να κερδισεις το καθε νεοχωρι και καθε βατολακο...μπραβο.. μπραβο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή