Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

ΜΕΓΑΡΟ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ 0-2

Και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη, ο Κτηνοτροφικός για να παίξει αγώνα μπαράζ  για την ανάδειξη του πρωταθλητή , και το Μέγαρο για να αποφύγει τα μπαράζ και να παραμείνει στην κατηγορία. Μεγάλη η διαφορά κλάσης όμως  υπέρ του Κτηνοτροφικού που μεταφράστηκε με δύο μόνο γκολ , αφού χάθηκαν πάρα πολλές και κλασικές ευκαιρίες . Μεγαλύτερο πρόβλημα αντιμετωπίσαμε από το υπερβολικό κρύο παρά από τις φιλότιμες προσπάθειες των παικτών του Μεγάρου , αφού υπήρχαν στιγμές  που έπεφτε και πυκνό χιόνι. Τα γκολ σημείωσαν οι Μήττας και Τσιαρσιώτης με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος.



Το φιλμ του αγλωνα:
·        Στο 16΄ο Βαγγέλης Μήττας του Κτηνοτροφικού δέχθηκε την μπάλα μέσα στην περιοχή….γύρισε , με τον τρόπο που μόνο αυτός μπορεί….και  εκτέλεσε για το 0-1.
·        Στο 18΄μακρινό σουτ του Μπόζιαρη, η μπάλα προσέκρουσε με πάταγο στο οριζόντιο δοκάρι του Καλύβα.

·        Στο 50΄ο Μανώλης Καραγιάννης κουβάλησε την μπάλα με  ένα-δύο από την μια περιοχή στην άλλη , πάσαρε στον Μπόζιαρη για να σιγουρέψει το γκολ ….αλλά το πλασέ του Μπόζιαρη , μόλις άουτ .
·        Στο 58΄ο Μήττας μόνος από κοντά …άουτ.
·        Στο 59΄κεφαλιά από κοντά του Χαντάβα, πάλι άουτ.
·        Στο 64΄πάλι κεφαλιά του Μήττα από κοντά μετά από εκτέλεση φάουλ του Γιώργου Ρόβα, πάλι άουτ.
·        Στο 78΄παραλίγο έμφραγμα στην μοναδική ευκαιρία του Μεγάρου, η μπάλα κόρνερ.
·        Στο 81΄ο Τσιαρσιώτης θα μπει δυνατά στην περιοχή , θα ανατραπεί από τον Ζιάκα , το πέναλτι που κέρδισε θα εκτελέσει ο ίδιος για το τελικό 0-2.


Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ αγωνίσθηκε με τους: (Προπονητής Τόλης Νίκος)

1.Παπατσάνης Θεοχάρης ,  2.Ρόβας Ντίνος  , 3.Καραγιάννης Μανώλης , 4.Ρόβας  Γιώργος  5.Τσιοπλής Γιώργος , 6.Βανδής Αργύρης, 7. Παντέρης Βασίλειος (77΄Παπατσάνης Κρέων) , 8.Τσιαρσιώτης Γιώργος (86΄Δήμουλας Ευθύμης), 9.Μήττας Ευάγγελος (86΄Ελεύθερος Γιώργος), 10.  Χαντάβας Άγγελος, 11.Μπόζιαρης Κωνσταντίνος
Το ΜΕΓΑΡΟ αγωνίσθηκε με τους: (Προπονητής Βασιλόπουλος Στέργιος)
1.Καλύβας , 2.Χαριζόπουλος , 3.Τζιαμπίρης ,4.ΚΟΝΙ ΝΤΑΝ , 5.Μήττας Σωκράτης , 6.Ζιάκας , 7.Σκόδρας , 8.Τσιτσιπάς ,9.Βασιλόπουλος Κ. ,10.Βασιλόπουλος Αλεξ. , 11.Καρανάσιος Τάκης (86΄Τζάτσος)












Ο Ζιάκας με το χέρι θα σταματήσει τον Τσιαρσιώτη , και το πέναλτι ήταν αναμφισβήτητο 



Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου