Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ - ΣΕΙΡΗΝΑ 2-0

 Σε έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο και στο στάδιο της πόλης επειδή το θέατρο των ονείρων έχει ακόμη χιόνια  , ο αγώνας είχε δύο  πρόσωπα , του Κτηνοτροφικού στο πρώτο και της Σειρήνας στο δεύτερο .Τελικά νικητής αναδείχθηκε ο Κτηνοτροφικός  , από τύχη περισσότερο αφού στις καθυστερήσεις του αγώνα η Σειρήνα έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία …και στην αντεπίθεση ο Κτηνοτροφικός σημείωσε το δεύτερο γκολ.  Η ομάδα μας  παρουσιάστηκε στο δεύτερο ημίχρονο αδικαιολόγητα κουρασμένη , επιπόλαια και νωχελική , και ευτυχώς οι επιπολαιότητες δεν μας στοίχισαν . Τα γκολ πέτυχαν οι Μπόζιαρης και Τσιαρσιώτης.
Ο Γιώργος ...επέστρεψε!!!!
Το φιλμ του αγώνα:
·        Στο 15΄δυνατό συρτό σουτ του Μήττα από το ύψος της περιοχής , μόλις άουτ.
·         Στο  31΄πλασέ….με το γόνατο ..του Μήττα από κοντά , στο κάθετο δοκάρι η μπάλα.

·        Στο 40΄ο Φούντογλου θα σταματήσει τη μπάλα με το χέρι στη γραμμή της περιοχής , θα δεχθεί δεύτερη κίτρινη – κόκκινη κάρτα . Το φάουλ θα εκτελέσει ο Γιώργος Ρόβας , θα εξαπολύσει σουτ κεραυνό , η μπάλα θα πάει πάνω στον Καλαμπούκα…..
·        Στο 49΄ο Μπόζιαρης από πλάγια θέση , με γυριστό σουτ αλλά Gerd Müller θα στείλει την μπάλα στην απέναντι γωνία.

·        Στο 76΄δυνατό σουτ του Παναγιώτου , θα αποκρούσει με δυσκολία στη γωνία ο Καλαμπούκας.

·        Στο 82΄πλασέ του Καλογερόπουλου …μόλις άουτ.
·        Στο 92΄ο Κολέτσος θα μπει δυνατά στην περιοχή θα πλασάρει ….μόλις άουτ.
·        Στο 93΄ο Τσιαρσιώτης με αλλεπάλληλες προσποιήσεις θα αδειάσει την άμυνα του Σειρηνίου , και με δυνατό σουτ θα στείλει τη μπάλα στον ουρανό των δικτύων για το τελικό 2-0

Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ αγωνίσθηκε με τους: (Προπονητής Τόλης Νίκος)

1.Διτακπανίδης Ανέστης  (Tefo), 2.Παναγιώτου Ανδρέας , 3.Καραγιάνης Μανώλης , 4.Ρόβας Γιώργος  5.Δρούγας Βαγγέλης , 6.Πολύζος Κώστας , 7.Ρόβας Ντίνος, 8.Τσιαρσιώτης Γιώργος , 9.Μήττας Βαγγέλης (83΄Τυρέλλης Γιώργος) , 10.  Μπόζιαρης Κωνσταντίνος , 11.Παντέρης Βασίλειος (76΄Παπατσάνης Κρέων).
Το ΣΕΙΡΗΝΙ αγωνίσθηκε με τους :
1.Καλαμπούκας , 2.Τσεπίδης , 3.Φαρμάκης (77΄Καλογερόπουλος ) , 4.Ασλανίδης , 5.Φούντογλου , 6.Κουκουτσέλας Κλεόβουλος , 7.Saholli (60΄Τζήκας), 8.Αναστασιάδης , 9.Παπαδόπουλος , 10.Τσιάτσιος , 11.Κολέτσος 





Τα πανηγύρια μετά το 1ο γκολ για τον Ντίνο Μπόζιαρη







Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου