Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ - ΚΙΒΩΤΟΣ 4-1

Επιστροφή στις νίκες για τον Κτηνοτροφικό , απέναντι στην πιο αδύνατη ομάδα του πρωταθλήματος Κιβωτό.Τα γκολ πέτυχαν οι Βλάχος (2) , Σούλας και ο Πιπέργιας

Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ-ΔΕΣΚΑΤΗ 0-1

 Όταν χάνεις γκολ….στο τέλος το δέχεσαι. Άλλη μια φορά ίσχυσε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου με θύμα αυτή τη φορά τον Κτηνοτροφικό και θύτη τη Δεσκάτη που εκμεταλλεύτηκε την μοναδική ευκαιρία στην αντεπίθεση που της παρουσιάστηκε και αξιοποίησε ο πολύ καλός ποδοσφαιριστής  Scocco.. Χωρίς να παίξει σπουδαίο ποδόσφαιρο η Καληράχη , έχασε με 1-0 από την χειρότερη από αυτόν Δεσκάτη , δε έναν ανιαρό κατά τα άλλα αγώνα , που ελπίζουμε να ξεχαστεί γρήγο και το αποτέλεσμα αλλά και η απόδοση της ομάδας μας.

Το φιλμ του αγώνα:
·        Στο 32΄ο Ξάνθος απέναντι από τον τερματοφύλακα , πασάρει στον Τσαπατσάρη για να σιγουρέψει το γκολ και αυτός …..στα περιστέρια!!!!!!!
·        Στο 45΄ο Σούλας από κοντά με κεφαλιά  …… στα περιστέρια!!!!!!
·        Στο 65΄από κοντά πλασέ του Ξάνθου ….στα περιστέρια!!!!!!!
·        Στο 75΄στην αντεπίθεση ο Scocco έφυγε μόνος από το κέντρο , πλάσαρε και έκανε το 0-1. Ήταν η μοναδική ευκαιρία που παρουσιάστηκε στην Δεσκάτη.

·        Στο 85΄γυριστή κεφαλιά του Χαντάβα  , μόλις άουτ.
Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ αγωνίσθηκε με τους: (Προπονητής Τόλης Νίκος)
1.Τσιουμπλίκας Σταύρος , 2.Τζάγκας Γιώργος , 3.Γεωργίου Γιάννης , 4.Παπαστεργίου Στέλιος , 5.Κωστόπουλος Άρης  , 6.Χαντάβας Άγγελος , 7.Βλάχος Δημήτριος (70΄Παπαϊωάννου Βαλάντης), 8.Βανδής Αργύρης, 9. Τσαπατσάρης Μάϊκ  (77΄Καραγιάννης), 10.Ξάνθος Γιάννης  ,11.Σούλας Χρήστος (77΄Πιπέργιας)



Η ΔΕΣΚΑΤΗ αγωνίστηκε με τους (Προπονητής Πιτιλάκος)
1.Αθανασόπουλος , 2.Τσικρίκης , 3.Παπατσάνης ,  4.Λαγιόκαπας , 5.Φάκας (78΄Πιτιλάκος) ,6.Δαχλύθρας , 7.Σωτήρης , 8.Ντάβαρος , 9.Πιτιλάκος Μαρ. , 10.Κακούσιος , 11.Λιούρας Σπυ.








Κάνε γρήγορα Βασιλάκη να μεγαλώσεις....






Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

ΚΑΡΠΕΡΟ - ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ 2-2

Σε πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγο της απότομης και δυνατής βροχής που προηγήθηκε , διεξήχθη  σήμερα ο αγώνας μεταξύ του Καρπερού και Κτηνοτροφικού. Το Καρπερό κατάφερε να αιφνιδιάσει τον Κτηνοτροφικό με δύο  γκολ στα πρώτα λεπτά , από εκεί και πέρα ο Κτηνοτροφικός κυριάρχησε στον βαρύ αγωνιστικό χώρο , έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες και κατάφερε να ισοφαρίσει μόλις στο ….90΄. Τα γκολ σημείωσαν οι Ξάνθος και Τερζής.


Το φιλμ του αγώνα:
·        Στο 7΄ο Σούλας τετ-α-τετ απέκρουσε ο Κυρατλίδης.
·        Στο 8΄λάθος της παραπαίουσας εκείνη τη στιγμή άμυνας και ο Δούμας από κοντά θα πλασάρει για το  1-0.
·        Στο 9΄μεγάλη ευκαιρία με τον Βλάχο μόλις άουτ . Δεν έσπασε την μπάλα στον μόνο Σούλα , γιατί δεν του την έσπασε προηγούμενος αυτός !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
·        Στο 14΄ο Roci Romario με κοντινή κεφαλιά σε σέντρα θα γράψει το 2-0.

·        Στο 29΄εξ επαφής κεφαλιά του κορυφαίου σήμερα Γιάννη Ξάνθου  , μόλις άουτ.
·        Στο 31΄μονοκόματο του Σούλα , εκπληκτική απόκρουση του Κυρατλίδη.
·        Στο 40΄σέντρα του Σούλα , άριστο στοπάρισμα μέσα στην περιοχή του Ξάνθου και πλασέ για το 2-1.
·        Στο 54΄μεγάλη ευκαιρία του Χαντάβα που μόνος προ του τερματοφύλακα γλίστρησε και έχασε το κοντρόλ.

·        Στο 90΄ο Τερζής από κοντά με πλασέ ,  θα μετουσιώσει σε γκολ την αφόρητη πίεση που ασκούσε ο Κτηνοτροφικός σχεδόν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο.

Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ αγωνίσθηκε με τους: (Προπονητής Τόλης Νίκος)
1.Τσιουμπλίκας Σταύρος , 2.Τζάγκας Γιώργος , 3.Γεωργίου Γιάννης , 4.Παπαστεργίου Στέλιος , 5.Κωστόπουλος Άρης  , 6.Χαντάβας Άγγελος , 7.Βλάχος Δημήτριος, 8.Καραπάς Νίκος (70΄Τερζής Μίμης), 9. Τσαπατσάρης Μάϊκ  (85΄Σουρβάς Σάκης), 10.Ξάνθος Γιάννης  ,11.Σούλας Χρήστος 

Το ΚΑΡΠΕΡΟ αγωνίσθηκε με τους: (Προπονητής Κοντούλας Γεώτγιος)

1.Κυρατλίδης  , 2.Roci Romario , 3.Παπαγεωργίου , 4.Παππάς , 5.Κατσικάς Στ., 6.Παπαγεωργόπουλος , 7.Λάμαρης , 8.Παπατσάνης , 9.Κατσικάς Αχ. , 10.Δούμας  (55΄Άλιου ) , 11.Καλιακάτσος (90΄Κοντούλας Ηλ. )













Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ