Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ - ΑΕΡΑΤΑ 2-2

Πολύ ωραίος αγώνας σήμερα στο ΄΄Θέατρο των ονείρων΄΄ , μεταξύ δύο πολύ δυνατών και τεχνικών ομάδων του Κτηνοτροφικού και των Αεράτων . Ο καιρός κατάλληλος για ποδόσφαιρο  , και οι ποδοσφαιριστές το εκμεταλλεύτηκαν αυτό και τα έδωσαν όλα , και χειροκροτήθηκαν από το σύνολο των φιλάθλων , με τον Κτηνοτροφικό να είναι καλύτερος και να χάνει περισσότερες κλασσικές ευκαιρίες από τα Αεράτα .Το τελικό 2-2 μάλλον αδικεί την ομάδα μας , αλλά δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος . Και τα δύο γκολ της ομάδας μας σημείωσε ο Τσαπατσάρης που επανήλθε δριμύτερος μετά από μακροχρόνια απουσία λόγω τραυματισμού . σήμερα η γιορτή του να του ευχηθούμε χρόνια πολλά και ….πάντα δυνατός


·        Μόλις στο 4΄σε σέντρα στην περιοχή ο Μήττας έξυπνα θα αφήσει τη μπάλα στον Τσαπατσάρη και αυτός με σουτ θα ανοίξει το σκορ για τον Κτηνοτροφικό σε 1-0.
·        Στο 12΄θα έρθει η ισοάριση όταν με φάουλ του Σέργιου Μπαλοδήμου , ο Δικταπανίδης θα κάνει κακή εκτίμηση της πορείας της μπάλας , η οποία θα τον κρεμάσει για το 1-1.

·        Στο 40΄ο Τσαπατσάρης πήρε τη μπάλα από το κέντρο και με ένα εντυπωσιακό σλάλομ θα περάσει με την δύναμη και ταχύτητα που διαθέτει όποιον βρει μπροστά του για το 2-1.
Ο παλιός ποδοσφαιριστής μας Καραπάς Νίκος...κορυφαίος για τα Αεράτα
·        Στο 53΄ο Μήττας θα στείλει με πλασέ την μπάλα στο κάθετο δοκάρι.
·        Στο 76΄ο Μπαλοδήμος  με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή θα ισοφαρίσει ξανά σε 2-2.
·        Στο 77΄μέλη ευκαιρία με τον Μήττα αφού το κοντινό του πλασέ , εντυπωσιακά ο Χριστάκης θα διώξει σε κόρνερ.

·        Στο 85΄κόρνερ του Μπαλοδήμου στο οριζόντιο δοκάρι.
Μάικ...κορυφαίος
ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ αγωνίσθηκε με τους (Προπονητής Τόλης Νίκος):

1.Δικταπανίδης Ανέστης (Tefo)    , 2.Καραγιάννης Μανόλης (75΄Βλάχος Δημήτριος)  , 3.Χριστούλης Νίκος ,  4.Σουρβάς Σάκης (76΄Καραγιάννης Γιώργος) , 5. Βανδής Αργύριος, 6.Τσιάρας 10. Μήττας Ευάγγελος, 11.Δρούγας Βαγγέλης (90΄Δήμουλας Ευθύμης).
Τα ΑΕΡΑΤΑ αγωνίσθηκαν με τους (Προπονητής Μπαλοδήμος Νίκος):
1.Χριστάκης , 2.Σούλας , 3.Στεργιούλας  Αλέξανδρος , 4.Καραπάς Νίκος , 5.Χαστάς Βασίλης , 6.Κακαφίκας  , 7.Τζάτζης , 8.Τζάτσος , 9.Μπόζιαρης , 10.Μπαλοδήμος Σέργιος , 11.Κωσταρέλλας Γιώργος (75΄Κυρατζής)












Το δεύτερο γκολ του Τσαπατσάρη




Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου