Σάββατο, 29 Νοεμβρίου 2014

ΑΜΥΓΔΑΛΙΕΣ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ 1-2

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ
Δύσκολη και αγχώδη νίκη σήμερα για τον Κτηνοτροφικό απέναντι σε μια ψυχωμένη Αμυγδαλιά που κυνήγησε με πάθος μέχρι τέλους να πάρει κάτι θετικό από τον αγώνα. Στο τέλος όμως κυριάρχησε η ποιότητα των ποδοσφαιριστών του Κτηνοτροφικού , που εκτός της καλής αντιπάλου είχαν στα τελευταία ειδικά λεπτά να αντιμετωπίσουν και τα λάθη του διαιτητή  που ήταν όλα σε βάρος του Κτηνοτροφικού . Τα δύο εντυπωσιακά γκολ της ομάδας μας σημείωσαν οι Τσιάρας και Παπαμιχαήλ.
Το φιλμ του αγώνα:
·        Στο 6΄κεραυνός του Παναγιώτου έξω από την περιοχή , θα τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι του Τσιουμπλίκα.
·        Στο 45΄ο Νίκος Τσιρώνας θα ανοίξει το σκορ , όταν στην αντεπίθεση θα πλασάρει , και αφού η μπάλα θα προσκρούσει στο κάθετο δοκάρι θα καταλήξει στα δίχτυα του Παπατσάνη.

·        Μετά το γκολ θα ξεκινήσει μια ανεξήγητη φασαρία…..που θα λήξει με την κόκκινη κάρτα που θα δεχθεί ο Φούτζι που καθόταν στον πάγκο.
·        Στο 47΄ο Ηλίας Τσιάρας με αλλεπάλληλες προσποιήσεις θα περάσει σαν σταματημένους όλους τους αμυντικούς της Αμυγδαλιάς , θα πλασάρει την κατάλληλη στιγμή , δοκάρι και δίχτυα . Ήταν ένα φανταστικό γκολ.
·        Στο 68΄καρφωτή κεφαλιά του Ρόβα θα αποκρούσει ο Τσιουμπλίκας.
·        Στο 77΄φοβερόγκολ του Παπαμιχαήλ , όταν με μονοκόμματο σουτ θα στείλει την μπάλα στην δεξιά γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Γιάννη Τσιουμπλίκα.
·        Στο 84΄δυνατό σουτ του Βαλάντη Παπαϊωάννου….μόλις άουτ.


O ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ αγωνίσθηκε με τους (Προπονητής Τόλης Νίκος):

1.Παπατσάνης Θεοχάρης   , 2.Γεωργίου Γιάννης  , 3.Χριστούλης Νίκος ,  4.Δρούγας Βαγγέλης  , 5. Πολύζος Κώστας, 6.Τσιάρας Ηλίας  7.Ρόβας Ντίνος , 8. Παναγιώτου Ανδρέας  , 9.Τσαπατσάρης Μάϊκ           ( 46΄Δήμουλας Ευθύμης) ,10. Μήττας Ευάγγελος (77΄Βλάχος Δημήτριος)  , 11.Παπαμιχαήλ Ανδρέας (87΄Καραγιάννης Γκόγκος).
Οι ΑΜΥΓΔΑΛΙΕΣ  αγωνίσθηκαν με τους: (Προπονητής Βλάχος Γεώργιος).
1.Τσουμπλίκας Γιάννης , 2.Σαρτικίδης Γιώργος , 3.Σιόλας Βαγγέλης , 4.Παπαίωάννου Νίκος , 5.Ντινόπαπας Γιάννης (Γκούντρας) , 6.Παπαϊωάννου Βαλάντης , 7.Ζιώγας , 8.Τσιρώνας Νίκος , 9.Δημόπουλος , 10.Παπαϊωάννου Α. , 11.Τζιάλλας
Τσιάρας Ηλίας....΄΄λίρα εκατό΄΄ σήμερα!!!

Με φανταστική ενέργεια του Τσιάρα Ηλία το πρώτο γκολ του ΚτηνοτροφικούΔεν πιανόταν το σουτ του Ανδρέα Παπαμιχαήλ στο δεύτερο γκολ του Κτηνοτροφικού

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου