Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ - ΚΑΡΠΕΡΟ 5-0

Ονειρική η σημερινή εμφάνιση του Κτηνοτροφικού ,όλοι τους ήταν καταπληκτικοί , δεν άφησαν κανένα περιθώριο ελπίδας στους αντιπάλους   , οι πάρα πολλές ελλείψεις δεν φάνηκαν σε καμία περίπτωση, και η συντριβή για το συμπαθέστατο Καρπερό ήταν μια πάρα πολύ φυσιολογική εξέλιξη. Μια άμυνα από γρανίτη και μια επίθεση φωτιά θα μας κάνουν θα θυμόμαστε για καιρό την καταιγιστική αυτή εμφάνιση . ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ . Για την ιστορία τα γκολ πέτυχαν οι Μήττας (2) , Βάχος    , και Ντίνος Ρόβας (2)
Έτσι....να χαμογελάς!!
Το φιλμ του αγώνα:
·        Στο 9΄ο Ρόβας θα φύγει από αριστερά και θα σερβίρει στον Μήττα και αυτός εύκολα θα ανοίξει το σκορ σε 1-0.
·        Στο 50΄ο Ντίνος Ρόβας από κοντά θα διπλασιάσει τα γκολ για το 2-0.
·        Στο 73΄ο Μήττας θα πραγματοποιήσει εξαιρετική ενέργεια και θα βγάλει την ασιτ για τον Βλάχο και αυτός αφού θα περάσει και τον τερματοφύλακα θα γράψει το 3-0.
·        Στο 74΄με περίτεχνη ενέργεια ο  Μήττας  θα αφήσει στον Ρόβα και αυτός θα πλασάρει για το 4-0.

·        Στο 78΄ ο Μήττας θα κλείσει με ένα φανταστικό γκολ , αφού με ένα ασύλληπτο σουτ σημάδεψε έξω από την περιοχή το ΄΄Γ΄΄ της εστίας του Καρπερού για το τελικό 5-0.
Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ αγωνίσθηκε με τους (Προπονητής Τόλης Νίκος):
1.Μαργαρίτης Χαράλαμπος    , 2.Καραγιάννης Μανόλης   , 3.Γεωργίου Γιάννης ,  4.Χριστούλης Νίκος, 5. Βανδής Αργύριος, 6.Καραγιάννης Γεώργιος (79΄Δήμουλας Ευθύμης), 7.Παναγιώτου Ανδρέας (79΄Σαμαράς Γιάννης) , 8. Βλάχος Δημήτριος (75΄Ελεύθερος Γεώργιος) , 9.Ρόβας Ντίνος , 10. Μήττας Ευάγγελος, 11.Δρούγας Βαγγέλης.
Ρόβας Ντίνος - Μήττας Ευάγγελος ...από δύο γκολ σήμερα

Το ΚΑΡΠΕΡΟ αγωνίσθηκε με τους :
1.Κυρατλίδης , 2.Roci Mario , 3.Παπαγεωργίου Ευθύμιος (10΄Παπαδόπουλος Χαρ.) , 4.Κατσικάς Στ. , 5.Λάμαρης Γεω. , 6.Δούμας Ευρ. , 7.Παπατσάνης Παρ. , 8.Κατσικάς Αχ. ,9.Τσέλα , 10.Κουντούλας , 11.Παπαθεοδώρου.










Κορυφαίος. Χριστούλης Νίκος


Στέλιο περαστικά σε περιμένουμε παντοδύναμο!!!


ΤΡΕΛΑ!!!!!!!

Μας κάνατε χαρούμενους σήμερα!!!

Που αν επιτρέπεται αφιερώνεις το γκολ Μήτσο;

Μήττας Ευάγγελος.....ασταμάτητος
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου