Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ-ΑΕΡΑΤΑ 1-2

 Ένας πολύ δυνατός , και μερικές φορές σκληρός αγώνας έγινε σήμερα στο  ΄΄θέατρο των ονείρων΄΄ μεταξύ του Κτηνοτροφικού και των Αεράτων  , με τελικό νικητή τα Αεράτα με 1-2.Ο Κτηνοτροφικός έχασε περισσότερες κλασικές ευκαιρίες  , αλλά τα Αεράτα με δύο φάουλ του Ίττη κατάφεραν να αποδράσουν με το τρίποντο από την Καληράχη. Ο Κτηνοτροφικός δεν εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του δόθηκε αφού τα Αεράτα έπαιζαν με 10 παίκτες από το 25΄!!!!λόγω αποβολής του τερματοφύλακα Χριστάκη , που ανέτρεψε τον Σούλα μέσα στην περιοχή , το πέναλτι που κέρδισε ο Σούλας το εκτέλεσε ο ίδιος και σημείωσε το μοναδικό γκολ του Κτηνοτροφικού.
Το φιλμ του αγώνα:
·        Μόλις στο 3΄τα Αεράτα κέρδισαν φάουλ λίγο έξω από την περιοχή του Κτηνοτροφικού. Ανέλαβε  να το  εκτελέσει ο Ίττης που …άφησε άγαλμα τον Τσιουμπλίκα για το 0-1.

·        Στο 25΄ο Σούλας πίεσε τον τερματοφύλακα Χρηστάκη , τον κέρδισε την μπάλα αυτός τον ανέτρεψε …πέναλτι και κόκκινη κάρτα . Το πέναλτι εκτέλεσε ο ίδιος ο Σούλας για να ισοφαρίσει σε 1-1.
·        Στο 29΄ ξανά φάουλ έξω από την περιοχή του Κτηνοτροφικού , πάλι εκτελεστής ο Ίττης και 1-2.

·        Στη συνέχεια ο Κτηνοροφικός έχασε πάρα πολλές κλασικές ευκαιρίες , με τον Σούλα στο 62΄, τον Βλάχο στο 63΄ και 82΄, τον Πιπέργια στο  80΄….το σκορ έμεινε στο 1-2. 
Οι δύο ομάδες έδωσαν νέο ραντεβού σε τρείς μέρες στον τελικό της ΕΠΣ Γρεβενών  , ας ελπίσουμε εδώ να ήμαστε πιο τυχεροί
Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ αγωνίσθηκε με τους: (Προπονητής Τόλης Νίκος)

1.Τσιουμπλίκας Σταύρος , 2.Πολύζος Κώστας , 3.Γεωργίου Γιάννης , 4.Τζάγκας Γεώργιος , 5.Βανδής Αργύρης  , 6.Πιπέργιας Στέλιος , 7.Καραγιάννης Γιώργος (59΄Βλάχος Δημήτριος) , 8.Παπαίωάννου Βαλάντης , 9. Τσαπατσάρης Μάϊκ (46΄Χαντάβας Άγγελος) , 10.Ξάνθος Γιάννης  (79΄Παπαστεργίου Στέλιος),11.Σούλας Χρήστος
Τα ΑΕΡΑΤΑ αγωνίστηκαν με τους: (Προπονητής Μπαλοδήμος Νίκος)

1.Χριστάκης , 2.Σπηλιώτης , 3.Βασιλόπουλος (25΄Πετκανάς Νίκος) , 4.Κατσαντώνης , 5.Λάλλος Θ. , 6.Ίττης , 7.Κουρέλλας Αχ. , 8.Δημόπουλος , 9.Αποστολίδης (10΄Τσάτσος  , 66΄Καλαϊτζίδης) , 10. Μπαλοδήμος Σ. , 11.Αναστασιάδης 


Το πέναλτι - γκολ του Σούλα


Ταύρος σε υαλοπωλείο ο Γιάννης....θα του έσχιζαν τη φανέλα!!!!
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου