Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ - ΜΕΓΑΡΟ 3-3

 ΄΄Ιδανικός αυτόχειρας΄΄  σήμερα ο Κτηνοτροφικός αφού ….κατάφερε και έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από έναν αγώνα που σε καμία περίπτωση δεν φαινόταν πως θα κατέληγε σε αυτό το αποτέλεσμα. Προηγήθηκε 3-1 , ήλεγχε το παιχνίδι  , έχανε την μία ευκαιρία πίσω από την άλλη …..όμως το Μέγαρο δεν είχε μιλήσει ακόμη , με δύο αντεπιθέσεις κατάφερε να ισοφαρίσει  , με τους ποιοτικούς επιθετικούς που διαθέτει.Τα γκολ του Κτηνοτροφικού πέτυχαν οι Σούλας , Βλάχος και Γεωργίου.
Το φιλμ του αγώνα:
·        Στο 30΄ο Βλάχος θα σερβίρει στον Σούλα και αυτός από το ύψος της περιοχής με δυνατό σουτ θα ανοίξει το σκορ σε 1-0.
·        Και πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί στο 32΄ο Βαγγέλης Μήττας με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή θα ισοφαρίσει σε 1-1.

·        Στο 50΄ο Γεωργίου με σουτ από τα 35 μέτρα θα κάνει το 2-1 . Όλα τα γκολ σήμερα ήταν πανέμορφα , αλλά αυτό ήταν το καλύτερο.
Μας έκλεισε το σπίτι σήμερα ο Μήττας με δύο πανέμορφα γκολ
·        Στο 58΄ ο Βλάχος με φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή θα γράψει το 3-1.
·        Στο 75΄0 Τσιουπλίκας  , ίσως στο μοναδικό του λάθος , θα κάνει αποτυχημένη έξοδο θα τον προλάβει ο Χρυσής για να μειώσει σε 3-2 , με ψηλοκρεμαστό μακρινό πλασέ.
·        Στο 80΄ο Μήττας θα ισοφαρίσει , αφού βγήκε γρήγορα στη αντεπίθεση , και πλάσαρε από μακριά.

·        Στο 85΄ο Βλάχος μέσα από την περιοχή σημάδεψε το κάθετο δοκάρι του Μεγάρου.
Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ αγωνίσθηκε με τους: (Προπονητής Τόλης Νίκος)

1.Τσιουμπλίκας Σταύρος , 2.Τζάγκας Γιώργος, 3.Γεωργίου Γιάννης , 4.Βανδής Αργύρης , 5.Παπαστεργίου Στέλιος , 6.Χαντάβας Άγγελος , 7.Πιπέργιας Στέλιος , 8.Παπαίωάννου Βαλάντης ( 65΄Τερζής Δημήτριος) , 9.Σούλας Χρήστος  , 10.Ξάνθος Γιάννης  (50΄Τσιάρας Ηλίας), 11.Βλάχος Δημήτριος
Το ΜΕΓΑΡΟ αγωνίστηκε με τους:( Προπονητής Μήττας Ευάγγελος)

1.Ντεμάϊ , 2.Σκόδρας , 3.Κακαφίκας , 4.Τσιοπλής , 5.Καρανάσιος , 6.Χαχάμης , 7.Δρόσος Κώστας (60΄Τσιτσιπάς) , 8.Βασιλόπουλος , 9.Βαρβάτος (57΄Δρόσος Δημήτριος ) , 10.Μήττας Ευάγγελος , 11.Χρυσής Λάμπρος


Το πρώτο γκολ του Σούλα στο 30΄

Ο κορυφαίος της συνάντησης ο 16άχρονος Στέλιος Πιπέργιας



Το 3-1 με τον Βλάχο στο58΄.
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου