Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ - ΠΟΝΤΙΝΗ 5-2

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ
Εύκολο απόγευμα για τον Κτηνοτροφικό σήμερα με αντίπαλο την ουραγό του βαθμολογικού πίνακα  του πρωταθλήματος Ποντινή . Και όμως η αντίστασή της ήταν σθεναρή ειδικά στο πρώτο ημίχρονο , που έλαχε να προηγηθεί  και με 0-1, για να κλείσει τελικά το σκορ του ημιχρόνου με 1-1 . Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε  ολοκληρωτικά στον Κτηνοτροφικό για να έρθει τελικά το  επιβλητικό αλλά και δίκαιο  5-2 . Τα γκόλ πέτυχαν οι Μήτας (2) , Χαντάβας  Τζάγκας και το ομορφότερο ο Γιάννης Αμπατζιάδης, 



Το φιλμ του αγώνα:
·        Στο 28΄μετά από λάθος στο κέντρο για τον Κτηνοτροφικό , θα βγει στην αντεπίθεση η Ποντινή με τον Μπαλιάκα  και τον Παναγιωτίδη με τον τελευταίο να ανοίγει το σκορ σε 0-1.
·        Στο 38΄θα έρθει η ισοφάριση με μακρινό γωνιακό σουτ του Χαντάβα.


Τερζής Δημήτριος

·        Στο 46΄και συγκεκριμένα με την σέντρα και αφού δεν πέρασαν 5΄δευτερόλεπτα ο Μήττας από μακριά θα γράψει το 1-2.
·        Στο 50΄ ο Τζάγκας από πολύ πάγια , σχεδόν από την γραμμή του άουτ , πήγε να βγάλει σέντρα , η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά , στο δοκάρι και στα δίχτυα για το 3-1.
·        Στο 58΄ο Κολσίδας θα σουτάρει από μακριά η μπάλα θα χτυπύσει στο οριζόντιο δοκάρι στην επιστροφή θα βρει στον τερματοφύλακα Τσιουμπλίκα για να γίνει το 2-3.
·        Στο 70΄ ωραία ενέργεια του Ντίνου Ρόβα  , θα δώσει στον Μήττα και αυτός από κοντά θα κάνει το 4-2.
·        Στο 81΄ο κορυφαίος του αγώνα Γιάννης Αμπατζιάδης με σουτ από μακριά θα κλείσει το σκορ σε 2-5.

Ντίνος Ρόβας

Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ  αγωνίστηκε με τους ( Προπονητής Τόλης Νίκος)
1.Τσιουπλίκας Σταύρος , 2.Παπαστεργίου Στέλιος  3.Πουρνάρας Γιάννης, 4.Τερζής Δημήτριος , 5. Παπαϊωάννου Βαλάντης (60΄Χαντάβας Κώστας),  6.Αμπατζιάδης Γιάννης,7. Τσιάρας Ηλίας (81΄Παπακώστας Στάθης), 8. Χαντάβας Άγγελος ,  9.Μήττας Ευάγγελος  , 10.Τσάγκας Γιώργος  (75΄Πιπέργιας Στέλιος, 11.Ρόβας Κωνσταντίνος 

Αμπατζιάδης Γιάννης ....κορυφαίος για άλλη μια φορά

Η ΠΟΝΤΙΝΗ αγωνίσθηκε με τους:
1.Ισπογλίδης Ε. , 2.Κοτενίδης , 3.Αποστόλου Παναγιώτης , 4.Ισπογλίδης Λ.(70΄Ντραμτσίκας)  , 5.Κολτσίδας , 6.Μπαλιάκας , 7.Γεωργιάδης , 8.Ταραμάνης , 9.Παναγιωτίδης , 10.Κολαϊδης , 11.Ιωαννίδης

Πουρνάρας Γιάννης





Οι γονείς...και κηδεμόνες 


Το νέο αίμα μας


Πιπέργιας Στέλιος


Χαντάβας Άγγελος...ο αρχηγός

Τι  είναι αυτοί πάλι...

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

ΠΑΛΙΟΥΡΙΑ - ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ 1-5

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ
 Μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε σήμερα ο Κτηνοτροφικός θυμίζοντας κατά διαστήματα τον Κτηνοτροφικό που κατέκτησε το περσινό πρωτάθλημα , με αποτέλεσμα να επιβληθεί πλήρως της Παλιουριάς αναγκάζοντας της σε μία βαριά ήττα με 1-5. Ο  Κτηνοτροφικός είχε μεγάλη υπομονή στο παιχνίδι του , και δεν απογοητεύτηκε από τις πολλές κραυγαλέες ευκαιρίες που έχαναν οι παίχτες  του μέχρι που στο τέλος δικαιώθηκαν . Τα γκολ για τον Κτηνοτροφικό σημείωσαν οι Μήττας (3) , Χαντάβας και Ρόβας Κωνσταντίνος.

Ο ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ

Το φιλμ του αγώνα:
·        Στο 9΄ο Ρόβας θα χάσει μεγάλη ευκαιρία και ο επερχόμενος Μήττας από κοντά με κεφαλιά θα ανοίξει το σκορ σε 0-1
·        Στο 16΄ο διαιτητής θα δει πέναλτι στις προσπάθειες των παικτών , με τα γνωστά σπρωξίματα εκατέρωθεν ,να πάρουν καλή θέση στην περιοχή , θα το εκτελέσει ο Πετσιδήμος , έπεσε σωστά ο Τσιουμπλίκας αλλά …1-1.
·        Στο 18΄κεφαλιά δοκάρι του Χαντάβα ,από σέντρα του Παπαστεργίου.
·        Στο 34΄Ρόβας και Μήττας άλλαξαν την μπάλα , τελευταίος αποδέκτης ο Χαντάβας για να κάνει εύκολα από κοντά το 1-2.

Η ισοφάριση με ανύπαρκτο πέναλτι στο 16!!!!

·        Στο 52΄κεραυνός του  Παπαϊωάννου από μακριά στο δοκάρι.
·        Στο 53΄ο Μήττας από κοντά αφού ντρίπλαρε  και τον τερματοφύλακα της Παλιουριάς θα γράψει το 1-3.
·        Στο 79΄ο Ρόβας μετά από μακρινή λόμπα και χωρίς να σταματήσει τη μπάλα θα ανεβάσει το σκορ στο 1-4.
·        Στο 85΄ο Πουνάρας  σε μια από τις γνωστές του επελάσεις αφού θα περάσει όποιον  βρήκε μπροστά του με την ταχύτητα θα φτάσει δίπλα στο δοκάρι και θα δώσει έτοιμο γκολ στον Μήττα για το τελικό 1-5.
·        Στο 90΄το τρίτο δοκάρι για τον Κτηνοτροφικό με τον Χαντάβα.

Δοκάρι με τον Χαντάβα στο 18΄

Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ  αγωνίστηκε με τους ( Προπονητής Τόλης Νίκος)
1.Τσιουπλίκας Σταύρος , 2.Παπαστεργίου Στέλιος (60΄Κολέτσος Γιάννης) 3.Πουρνάρας Γιάννης, 4.Καραπάς Νίκος , 5. Παπαϊωάννου Βαλάντης,  6.Αμπατζιάδης Γιάννης,7. Τσιάρας Ηλίας (85΄Πιπέργιας Στέλιος), 8. Χαντάβας Άγγελος ,  9.Μήττας Ευάγγελος  , 10.Τσάγκας Γιώργος  , 11.Ρόβας Κωνσταντίνος (80΄Τερζής Δημήτριος)


Η ΠΑΛΙΟΥΡΙΑ αγωνίσθηκε με τους:
1.Δουβεντζίδης Ε. , 2.Παπαχρήστος ,3.Κερασίδης , 4.Κόγιος , 5.Ζιανός , 6.Κατής 7.Μπαλάφας , 8.Αμπατζιάδης Ευάγγελος , 9.Πετσιδήμος , 10.Σταμάτης (60΄Ζάτσος), 11.Μπαλάφας





...μή Στελάκη ....

Με φόντο τη λίμνη Ιλαρίωνα οι αγώνες στο γήπεδο Παλιουριάς

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ