Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2013

ΔΕΣΚΑΤΗ - ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ 7-1

Τα επτά δόντια της μας έδειξε σήμερα η Δεσκάτη

Την μεγαλύτερη του ήττα γνώρισε σήμερα ο Κτηνοτροφικός από μία Δεσκάτη , που δεν είχε να παρουσιάσει κάτι το ιδιαίτερο , αλλά στάθηκε τυχερή αφού είδε όλες τις ευκαιρίες που τις παρουσιάστηκαν να μετουσιώνονται σε γκολ . Σε αυτό βοήθησε και η απαράδεκτη εμφάνιση της άμυνας του Κτηνοτροφικού , αλλά και η διαιτησία που αρνήθηκε δύο οφθαλμοφανή πέναλτι , και δεν ξέρουμε για πιο λόγο το έκανε αυτό . Το γκολ του Κτηνοτροφικού που αγωνίσθηκε με πάρα πολλές απουσίες  , σημείωσε ο κορυφαίος σήμερα Τσιάρας Ηλίας.
......ήταν μακρύς και ο δρόμος...
Το φιλμ του αγώνα:
·        Μόλις στο 3΄ο Λιούρας έκανε μάλλον σέντρα από μακριά , η μπάλα πήρε παράξενη πορεία και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0. Ήταν ένα όμορφο γκολ.
·        Στο 17΄ο Σωτήρης (Scocco) , πέρασε με συνεχείς προσποιήσεις όλη την άμυνα και τον τερματοφύλακα και σε άδειο τέρμα έγραψε το 2-0.

·        Στο 27΄η διαιτητής έκλεισε τα μάτια σε καταφανέστατο πέναλτι στον Βλάχο , που αφού πέρασε και τον τελευταίο αμυντικό αυτός τον έβαλε τρικλοποδιά από πίσω.
Ο χορηγός και ο Μπάρμπας

·        Στο 56΄ο Λαγιόκαπας βγήκε μόνος και έκανε εύκολα το 3-0.
·        Στο 60΄ο Κόγιος αφού πέρασε και τον τελευταίο αμυντικό μας σημείωσε το 4-0.
·        Στο 62΄φοβερό σουτ φάουλ του Τζάγκα από 30 μέτρα τράνταξε το δοκάρι του Αθανασόπουλου της Δεσκάτης.
·        Στο 63΄πάλι μόνος ο Λαγιόκαπας θα γράψει το 5-0.

·        Στο 73΄ο Κτηνοτροφικός θα σημειώσει το γκολ της τιμής με τον Τσιάρα αφού έπεξε ωραία τα ΄΄ 1-2 ΄΄ με τον Βλάχο.
·        Στο 76΄η διαιτητής δεν θα δώσει και δεύτερο πέναλτι αυτή τη φορά σρον Τσιάρα που ανατράπηκε από πίσω από τον τερματοφύλακα . Στην φάση αυτή θα διαμαρτυρηθεί ο Βανδής για να αντικρύσει την κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη).
·        Στο 78΄ο Τσικρίκης μετά από ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακά μας θα πιάσει μονοκόμματο σουτ για το 6-1.
·        Το σκορ θα κλείσει ο Μιχάλης ο Λιούρας με κεφαλιά από κοντά μετά από εκτέλεση κόρνερ.


Πήγαιναν όλα στραβά....τραυματίστηκε και ο Ξάνθος...
Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ αγωνίστηκε με τους :(Προπονητής Τόλης Νίκος)
1.Τσιουπλίκας Σταύρος , 2.Κωστόπουλος Άρης  , 3.Καραγιάννης Γιώργος, 4.Καραπάς Νίκος  5.Βανδής Αργύρης 6.Γεωργίου, 7. Τζάγκας Γιώργος  8.Τσιάρας Ηλίας, 9.Πιπέργιας Στέλιος 10. Ξάνθος Γιάννης (52΄Τερζής Δημήτριος) , 11.Βλάχος Δημήτριος 
Η ΔΕΣΚΑΤΗ αγωνίσθηκε με τους : (Προπονητής  Πιτιλάκος)
1.     Αθανασόπουλος (87΄Κουρούπης) , 2.Λιούρας , 3.Τζιλινίκος , 4.Κόγιος , 5.Παπατσάνης , 6.Λαγιόκαπας Γ. , 7.Σωτήρης (70΄Φάκας) ,8.Τσικρίκης (70΄Πετσιδήμος) , 9.Λαγιόκαπας Λουκάς , 10.Λιούρας Μιχάλης , 11.Πιτιλάκος


Οι πέντε ήπειροι ...κάθε μετανάστης της Δεσκάτης ρίχνει και μία πέτρα με το όνομά του στην ήπειρο στην οποία μένειΧαρήκαμε και εμείς λίγο!!!!!

Τσιάρας , διασώθηκε!!!!Κόκκινη στον Βανδή

Η διαιτησία έκλεισε τα μάτια σε δύο οφθαλμοφανή πέναλτι!!!
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου