Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ - ΔΗΜΗΤΡΑ 0-3


 Ο Κτηνοτροφικός αυτοκτόνησε σήμερα στο θέατρο των Ονείρων , χάνοντας εντελώς απρόσμενα με το βαρύ….0-3. Η εικόνα του παιχνιδιού ήταν  εντελώς διαφορετική από  το τι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα . Μια Δήμητρα με χλιαρή υπεροχή στο πρώτο 15άλεπτο , ευτύχησε να προηγηθεί με ο-1 , και μετά ταμπουρώθηκε στην άμυνα  , και στις αντεπιθέσεις με  την ευλογία του τερματοφύλακα του Κτηνοτροφικού , έφυγε με ένα ανέλπιστο τρίποντο από την Καληράχη. Δεν ήταν άσχημη η απόδοση του Κτηνοτροφικού , έπεξε οργανωμένα και καλά , έχασε πάρα πολλές ευκαιρίς , αλλά έπεσε σε έναν εκπληκτικό τερματοφύλακα Μπαράκα , που έπιανε τα άπιαστα
Το φιλμ του αγώνα:
·        Στο 17΄ο Γκαραλιάκος σε ΄΄λόζιο ΄΄ μέσα στο τέρμα ,  θα σημειώσει γκολ .Στη φάση δύο παίχτες της Δήμητρας  έπεσαν πάνω στο τερματοφύλακα του Κτηνοτροφικού , και πέρασαν τρία λεπτά περίπου για να καταλάβει η κερκίδα πως ο διαιτητής κατακύρωσε  γκολ και όχι φάουλ.

·        Στο 34΄φάουλ του Αναστασίου για την Δήμητρα στο δοκάρι και άουτ.
·        Στο 51΄ο Σούλας που λίγο πριν μπήκε αλλαγή αν και τραυματίας , πλάσαρε στο κάθετο δοκάρι.
·        Στο επόμενο λεπτό και ενώ ο Κτηνοτροφικός πίεζε ασφυκτικά  , είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι.
·        Στο 68΄ο Τσαπατσάρης από το ύψος του πέναλτι , θα πιάσει μονοκόμματο σουτ…… στα περιστέρια!!!!
·        Στην αντεπίθεση στο 75΄η Δήμητρα θα κερδίσει φαουλ έξω από την περιοχή , θα το εκτελέσει ο Κουτσαλιάρης και 0-2.

·        Στο 87΄ο  Οδυσσέας Στεφόπουλος θα κλείσει το σκορ σε 0-3 με πλασέ από κοντά 
Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ με τους : Προπονητής Νίκος Τόλης

1.Τσιουπλίκας Σταύρος , 2.Παπαστεργίου Στέλιος , 3.Τσαπατσάρης Μάικ , 4.Καραπάς Νίκος  5.Βανδής Αργύρης 6.Γεωργίου Γιάννης ( 76΄Πιπέργιας Στέλιος) , 7. Τζάγκας Γιώργος  8.Τσιάρας Ηλίας, 9.Τερζής Δημήτριος (46΄ Σούλας Χρήστος), 10. Ξάνθος Γιάννης 11.Βλάχος Δημήτριος (76΄Καραγιάννης Γκόγκος)
Τσιάρας Ηλίας......κορυφαίος του Κτηνοτροφικού 
Η ΔΗΜΗΤΡΑ αγωνίσθηκε με τους:

1.Μπαράκας , 2.Λάλλος , 3.Τσιρώνης , 4.Roci , 5.Γκαραλιάκος , 6.Παπαδόπουλος , 7.Τζημορόπουλος (33΄Λάλλος Γ. ), 8.Αναστασίου , 9.Κουτσαλιάρης , 10.Μπιζιώτας , 11.Στεφόπουλος Οδυσσέας
Οι παίκτες της Δήμητρας  όλοι τη ώρα έδιωχναν ...


Βανδής , πολύ καλός....

Το δεύτερο γκολ της Δήμητρας με φάουλ του Κουτσαλιάρη

Γκαντέμη Ντοβατζίδη.....
Τα άπιαστα έπιανε ο Μπαράκας σήμερα

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου