Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΑΡΠΕΡΟ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ 1-3 (ΚΥΠΕΛΟ)


Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε σήμερα ο ανανεωμένος  Κτηνοτροφικός και επιβλήθηκε εύκολα της αξιόμαχης ομάδας του Καρπερού με 1-3 και έτσι προκρίθηκε  ΄΄ στους  τέσσερις ΄΄ στον θεσμό του κυπέλου της ΕΠΣ Γρεβενών. Κανείς δεν υστέρησε από τον Κτηνοτροφικό , που έπαιξε δυνατά και μυαλωμένα  , δεν άφησε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού το Καρπερό να πιστέψει πως θα μπορούσε να πετύχει κάτι καλό .

Το Φίλμ του αγώνα:
·         Στο 17΄κεραυνός του Ξάνθου έξω από την περιοχή στο ΄΄Γάμα΄΄ της εστίας του Κυρατλίδη που έμεινε άγαλμα για το 0-1.
·         Στο 37΄ο ασταμάτητος Σούλας  μπήκε στην περιοχή , ανατράπηκε και το αναμφισβήτητο πέναλτι εκτέλεσε ο Ξάνθος για το 0-2
·         Στο 83΄μετά από εξαιρετική μπαλιά του Τζάγκα ο Σούλας έφυγε μόνος μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε για το 0-3.
·         Στο 86΄ο Βανδής προσπάθησε να διώξει με κεφαλιά την μπάλα …..κρέμασε τον Τσιουπλίκα και έκανε με αυτογκόλ το τελικό  1-3.

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ
Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ με τους : Προπονητής Νίκος Τόλης
1.Τσιουπλίκας Σταύρος , 2.Παπαστεργίου Στέλιος , 3.Γεωργίου Γιάννης , 4.Καραπάς Νίκος, 5.Βανδής Αργύρης , 6.Πουρνάρας Γιάννης (85΄Πιπέργιας Στέλιος) , 7.Ξάνθος Γιάννης , 8.Παπαϊωάννου Βαλάντης , 9.Βλάχος Δημήτριος  (50΄Χαντάβας Άγγελος) ,10.Τζάγκας Γεώργιος , 11.Σούλας Χρήστος (87΄Σουρβάς Σάκης)

Ο ΞΑΝΘΟΣ ΓΥΡΙΣΕ
Το ΚΑΡΠΕΡΟ αγωνίστηκε με τους : (Προπονητής  Κοντούλας Δημήτριος)

1.Κυρατλίδης Ευάγγελος , 2.Παππάς Νίκος , 3.Τεντόγλου (88΄Παπατσάνης) , 4.Παπαγεωργίου Ευθύμιος , 5.Αλλιου Φατιόν , 6.Κουτούλας Αθ. , 7.Κατσικάς Στ. , 8.Χριστοδούλου , 9.Καλιακάτσος , 8.Λάμαρης , 10.Λάμαρης Γεώργιος , 11.Δούμας Ευριπίδης 


Λίγο - λίγο δεν φτάνει για όλους...

Το 0-2 με πέναλτι ο Ξάνθος

Τα αστέρια λάμπουν για πάντα!!!!!




ΠΟΥΝΕ Η ΜΠΑΛΑ...ΟΕΟ ΠΟΥΝΕ Η ΜΠΑΛΑ....

Κορυφαίος ο Βλάχος





Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου