Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

ΚΑΡΠΕΡΟ - ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ 5-2


Τελευταία αγωνιστική σήμερα , και ο Κτηνοτροφικός έκλεισε μια μέτρια χρονιά με τον χειρότερο τρόπο . Έκανε καλή εμφάνιση απέναντι στο Καρπερό , αλλά όταν δέχεσαι πέντε γκολ , το ένα πιο χαβαλετζίδικο από το άλλο , η εικόνα σου χαλάει  , και μόνο όποιος ήταν στο γήπεδο ξέρει πως ήρθε αυτό το άκρως άδικο αποτέλεσμα. Τα γκολ του Κτηνοτροφικού πέτυχαν οι Μήττας και Καραπάς.



Το φιλμ του αγώνα:
·        Στο 22΄ ο Τσέλα , το δεξί μπακ της ομάδας του Καρπερού που προωθούνταν συνεχώς και δημιουργούσε πολλά προβλήματα στην ομάδα του Καρπερού , θα ανοίξει το σκορ με πλασε μέσα από την περιοχή.
·        Στο 24΄ο Μήττας θα ισοφαρίσει από κοντά μετά από ασιστ του Χαντάβα.
·        Στο 25΄πάλι ο Τσέλα με πλασέ από κοντά θα κάνει το 2-1.
·        Στο 40΄ ο Πιπέργιας θα ξεφύγει από αριστερά , θα μπει στην περιοχή θα δώσει στον Μήττα , αυτός θα ανατραπεί και το πέναλτι που κέρδισε θα εκτελέσει επιτυχώς ο Καραπάς για το 2-2 .

Κορυφαίος σήμερα ο Άρης....μετά την επανεμφάνισή του 

·        Στο 61΄και στο 62΄ο Καλακάτσιος με πλασέ από μακριά , με δύο πανομοιότυπα γκολ θα ανεβάσει το σκορ σε 4-2.
·        Στο 70΄ο Άρης Παπατσάνης που πριν λίγο είχε μπει ως αλλαγή με πλασε θα διαμορφώσει το τελικό 5-2.



Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ  αγωνίστηκε με τους ( Προπονητής Τόλης Νίκος)
1.Τσιουπλίκας Σταύρος , 2.Παπαίωάννου Βαλάντης (78΄ Σουρβάς Σάκης)  3.Κωστόπουλος Άρης, 4.Τερζής Δημήτριος , 5. Καραπάς Νίκος,  6.Ρόβας Ντίνος,7. Τσιάρας Ηλίας  8. Χαντάβας Άγγελος ,  9.Μήττας Ευάγγελος  , 10.Τζάγκας Γιώργος  , 11.Πιπέργιας Στέλιος (55΄Βλάχος Δημήτριος)


Το ΚΑΡΠΕΡΟ αγωνίστηκε με τους ( Προπονητής Κοντούλας):
1.Κυρατλίδης , 2.Κατσανίδης  (72΄Λαμπρόπουλος) , 3.Παπαγεωργόπουλος , 4.Τσέλα , 5. Παπαγεωργίου Ευθύμιος , 6.Καλιακάτσος , 7.Άλλιου , 8.Κατσικάς , 9.Παπατσάνης (72΄Κατσικάς) , 10.Λάμαρης , 11.Δούμας Ευριπίδης (63΄Παπατσάνης Άρης)








-Τον άκουσες τι μου είπε;
-Καλά.... ηρέμησε τώρα...

Εδώ εντάξει....ο Ντίνος πήρε και πόδια



1 σχόλιο: