Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2013

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ - ΠΟΝΤΙΝΗ 5-2

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ
Εύκολο απόγευμα για τον Κτηνοτροφικό σήμερα με αντίπαλο την ουραγό του βαθμολογικού πίνακα  του πρωταθλήματος Ποντινή . Και όμως η αντίστασή της ήταν σθεναρή ειδικά στο πρώτο ημίχρονο , που έλαχε να προηγηθεί  και με 0-1, για να κλείσει τελικά το σκορ του ημιχρόνου με 1-1 . Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε  ολοκληρωτικά στον Κτηνοτροφικό για να έρθει τελικά το  επιβλητικό αλλά και δίκαιο  5-2 . Τα γκόλ πέτυχαν οι Μήτας (2) , Χαντάβας  Τζάγκας και το ομορφότερο ο Γιάννης Αμπατζιάδης, Το φιλμ του αγώνα:
·        Στο 28΄μετά από λάθος στο κέντρο για τον Κτηνοτροφικό , θα βγει στην αντεπίθεση η Ποντινή με τον Μπαλιάκα  και τον Παναγιωτίδη με τον τελευταίο να ανοίγει το σκορ σε 0-1.
·        Στο 38΄θα έρθει η ισοφάριση με μακρινό γωνιακό σουτ του Χαντάβα.


Τερζής Δημήτριος

·        Στο 46΄και συγκεκριμένα με την σέντρα και αφού δεν πέρασαν 5΄δευτερόλεπτα ο Μήττας από μακριά θα γράψει το 1-2.
·        Στο 50΄ ο Τζάγκας από πολύ πάγια , σχεδόν από την γραμμή του άουτ , πήγε να βγάλει σέντρα , η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά , στο δοκάρι και στα δίχτυα για το 3-1.
·        Στο 58΄ο Κολσίδας θα σουτάρει από μακριά η μπάλα θα χτυπύσει στο οριζόντιο δοκάρι στην επιστροφή θα βρει στον τερματοφύλακα Τσιουμπλίκα για να γίνει το 2-3.
·        Στο 70΄ ωραία ενέργεια του Ντίνου Ρόβα  , θα δώσει στον Μήττα και αυτός από κοντά θα κάνει το 4-2.
·        Στο 81΄ο κορυφαίος του αγώνα Γιάννης Αμπατζιάδης με σουτ από μακριά θα κλείσει το σκορ σε 2-5.

Ντίνος Ρόβας

Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ  αγωνίστηκε με τους ( Προπονητής Τόλης Νίκος)
1.Τσιουπλίκας Σταύρος , 2.Παπαστεργίου Στέλιος  3.Πουρνάρας Γιάννης, 4.Τερζής Δημήτριος , 5. Παπαϊωάννου Βαλάντης (60΄Χαντάβας Κώστας),  6.Αμπατζιάδης Γιάννης,7. Τσιάρας Ηλίας (81΄Παπακώστας Στάθης), 8. Χαντάβας Άγγελος ,  9.Μήττας Ευάγγελος  , 10.Τσάγκας Γιώργος  (75΄Πιπέργιας Στέλιος, 11.Ρόβας Κωνσταντίνος 

Αμπατζιάδης Γιάννης ....κορυφαίος για άλλη μια φορά

Η ΠΟΝΤΙΝΗ αγωνίσθηκε με τους:
1.Ισπογλίδης Ε. , 2.Κοτενίδης , 3.Αποστόλου Παναγιώτης , 4.Ισπογλίδης Λ.(70΄Ντραμτσίκας)  , 5.Κολτσίδας , 6.Μπαλιάκας , 7.Γεωργιάδης , 8.Ταραμάνης , 9.Παναγιωτίδης , 10.Κολαϊδης , 11.Ιωαννίδης

Πουρνάρας Γιάννης

Οι γονείς...και κηδεμόνες 


Το νέο αίμα μας


Πιπέργιας Στέλιος


Χαντάβας Άγγελος...ο αρχηγός

Τι  είναι αυτοί πάλι...

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου