Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ-ΚΑΡΠΕΡΟ 3-4


ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ....ΑΤΥΧΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

Καλός αλλά άτυχος σήμερα ο Κτηνοτροφικός , έχασε από ένα πολύ καλό Καρπερό με 3-4. Ήταν άτυχος γιατί ενώ έχανε πολλές και κλασσικές  ευκαιρίες δέχθηκε σε μια αντεπίθεση γκολ στο 93΄ και εκεί τελείωσαν όλα . Πολλά παράπονα από την διαιτησία του Μωϋσιάδη , όχι τόσο για τις αποφάσεις του , αλλά γιατί ανέχθηκε τους θεατρινισμούς από τους επιθετικούς του Καρπερού , που  έπεφταν με το παραμικρό , με αποτέλεσμα να εκνευρίσουν την ομάδα του Κτηνοτροφικού  , αλλά και να τον ξεγελάνε με τους δήθεν τραυματισμούς του που δεν υπήρξαν ποτέ. Σε όλα αυτά να σημειώσουμε και τις ξαφνικές απουσίες του Παπαστεργίου και Αμπαζτιάδη που σίγουρα επηρέασαν την εξέλιξη του αγώνα .Τα γκολ πέτυχε ο Μήττας και τα τρία.


Το φιλμ του αγώνα:
  • Μόλις στο 2΄ο Χριστοδούλου από κοντά με κεφαλιά θα ανοίξει το σκορ για το Καρπερό σε 0-1.
  • Στο 3΄, με την σέντρα ,θα ισοφαρίσει ο Μήττας με πλασέ μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Τζάγκα.
  • Στο 18΄φάουλ του Βανδή , θα αποκρούσει με τα ακροδάχτυλα ο Κουντούλας η μπάλα στο δοκάρι και κόρνερ.
Στο 54΄ο Τζάγκας αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του , θα σκοράρει με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής …..αλλά στην φάση ενεπλάκη και ο Βλάχος που ήταν μπροστά από τον τερματοφύλακα , θεωρήθηκε από τον επόπτη πως επηρέαζε την φάση , και το γκολ ακυρώθηκε. Σωστή απόφαση , αν και δεν μας άρεσε καθόλου.

  • Στο 56΄ο Μήττας από κοντά μετά από φάουλ του Βανδή θα κάνει το 2-1.
  • Στο 75΄ο Χριστοδούλου θα πραγματοποιήσει άστοχη σέντρα από δεξιά , αλλά η μπάλα …θα καταλήξει στα δίχτυα.
  • Στο 77΄ο Δούμας θα κάνει θέατρο , θα ξεγελάσει τον διαιτητή , που θα καταλογίσει πέναλτυ , θα το εκτελέσει ο Λάμαρης και θα γράψει το 2-3.
  • Στο 80΄ο Πολύζος θα αντικρύσει για βίαιο μαρκάρισμα κόκκινη κάρτα.
  • Στο 88΄πάλι ο Μήττας (Χατ τρικ) , από κοντά θα ισοφαρίσει σε 3-3.
  • Στο 90΄κόκκινη στον Χριστοδούλου , δεύτερη κίτρινη.
  • Στο 93΄και ενώ όλος ο Κτηνοτροφικός  ήταν μπροστά για να πετύχει το νικητήριο γκολ , έφυγε ο Δούμας στην αντεπίθεση κερδίζοντας την μπάλα με φαουλ που δεν δόθηκε , και έκανε το τελικό 3-4



Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ  αγωνίστηκε με τους ( Προπονητής Τόλης Νίκος)
1.Τσιουπλίκας Σταύρος , 2.Βανδής Αργύρης , 3.Πουρνάρας Γιάννης, 4. Πολύζος Κώστας, 5. Τερζής Δημήτριος,  6.Καραπάς Νίκος (85΄Πολυμενίδης Γιώργος),7. Παπαϊωάννου Βαλάντης (90΄Πιπέργιας Στέλιος) ,8. Χαντάβας Άγγελος 9.Μήττας Ευάγγελος  , 10.Τσάγκας Γιώργος  , 11.Βλάχος Δημήτριος 


Το ΚΑΡΠΕΡΟ αγωνίστηκε με τους:
1.Κουντούλας , 2.Λάμαρης ,3.Κατσικάς , 4.Παπαγεωργόπουλος Απ. ,5.Ράτσας , 6.Χριστοδούλυο ,7.Παπαγεωργίου Ευθύμιος , 8.Τσέλα , 9.Αλλίου , 10.Παπαγεωργόπουλος Αθ.(55΄Καλιακάτσος) ,11. Δούμας Ευριπίδης




ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ






ΟΙ ΑΠΟΝΤΕΣ


Ο ΛΑΜΑΡΗΣ ΘΑ ΜΕ ΠΕΝΕΛΤΥ ΣΤΟ 77΄ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 2-3

Η ΠΙΟ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ




Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

ΣΕΙΡΗΝΑ - ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ 5-4


KΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ...δύο ταχυτήτων σήμερα

Ένας πολύ κακός Κτηνοτροφικός στο πρώτο μισάωρο του αγώνα, που χειρότερος δεν γινόταν , έγινε λεία στις ορέξεις του Νικολαϊδη Ηρακλή και του Τσίατσιου Γιώργου , οι οποίοι έκαναν ότι ήθελαν και φιλοδώρησαν με τέσσερα γκολ σε μικρό χρονικό διάστημα την Καληράχη και προηγήθηκαν με 4-0. Κάπου εκεί τέλειωσαν όλα , συνέφερε κάπως τα πράγματα με τις εσωτερικές αλλαγές ο Νίκος Τόλης  , αλλά ήταν αργά . Ο Κτηνοτροφικός κυριάρχησε στο δεύτερο ημίχρονο με πολύ καλή απόδοση  , άγγιξε το θαύμα ….έχασε όμως αξιοπρεπώς ,όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα , με 5-4 . Τα γκολ πέτυχαν οι Μήττας (2) , Πολύζος , και Παπαϊωάννου.


Ο Κώστας Πολύζος δέχεται τα συγχαρητήρια του Γιάννη Πουρνάρα για το φανταστικό γκολ που πέτυχε

Το φιλμ του αγώνα:
  • Στο 1΄ μόλις θα κερδίσει φάουλ η Σειρήνα έξω από την περιοχή και πλάγια , θα αναλάβει να το εκτελέσει ο Γιώργος Τσιάτσιος και 1-0
  • Στο 8΄  τραγικό λάθος στην άμυνας του Κτηνοτροφικού , ο Ηρακλής Νικολαΐδης θα το εκμεταλλευθεί και θα κάνει εύκολα το 2-0.
  • Στο 13΄ ο Νικολαΐδης θα φύγει μόνος από το κέντρο και πάλι εύκολα θα γράψει το 3-0.
  • Στο 17΄ ο Τσιάτσιος θα φύγει πίσω από την άμυνα και θα πετύχει το τρίτο πανομοιότυπο και πανεύκολο γκολ για  το 4-0.
  • Στο 43΄ο Μήττας μετά από πάσα του Γκόγκου θα πλασάρει για να μειώσει σε 4-1.


Κώστας Πολύζος

  • Στο 68΄ο Νικολαΐδης και πάλι θα κλέψει την μπάλα από τους αμυντικούς  , και με πλασέ θα κάνει  το 5-1.
  • Στο 80΄δυνατό μακρινό σούτ του Χαντάβα στο δοκάρι.
  • Στο 82΄ο Παπαϊωάννου με δυνατό συρτό σουτ έξω από την περιοχή θα μειώσει σε 5-2.
  • Στο 89΄φανταστικό σουτ του Κώστα Πολύζου μακριά από την περιοχή , η μπάλα στο πρώτα δοκάρι και μετά στα δίχτυα για το 5-3.
  • Στο 93΄με κεφαλιά ψαράκι ο Μήττας θα γράψει το τελικό 5-4





Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ  αγωνίστηκε με τους ( Προπονητής Τόλης Νίκος)
1.Γούναρης Κώστας , 2.Παπαστεργίου Στέλιος , 3.Πουρνάρας Γιάννης, 4. Πολύζος Κώστας, 5. Τερζής Δημήτριος,  6.Αμπατζιάδης Γιάννης,7. Καραγιάννης Γιώργος (50΄Παπαϊωάννου Βαλάντης)8. Χαντάβας Άγγελος 9.Μήττας Ευάγγελος  , 10.Τσάγκας Γιώργος (84΄Πιπέργιας Στέλιος) , 11.Βλάχος Δημήτριος (63΄Πολυμενίδης Γιώργος)


Η ΣΕΙΡΗΝΑ αγωνίστηκε με τους ( Προπονητής Κούσκουρας Σώσης)
1.Σιούμπουρας , 2.Κόνι , 3.Φούντογλου ,4.Γρίδας (58΄Γιώτας ) , 5.Μπαλντούμης , 6.Κουκουτσέλας , 7.Φαρμάκης (85΄Τιάτσιος) , 8.Τσαγιαννίδης , 9.Νικολαΐδης Ηρακλής , 10.Τσιάτσιος Γιώργος , 11.Αντωνιάδης Γιάννης






Δύο γκόλ μετά απο καιρό ο Μήττας




Καπνούς από τα αυτιά έβγαζε ο Νίκος στο πρώτο ημίχρονο....


Οι οπαδοί του Κτηνοτροφικού ακολουθούν παντού
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ-ΜΕΓΑΡΟ 6-3

ΚΤΗΝΟΤΟΦΙΚΟΣ
Βροχή από γκολ σήμερα στο ΄΄Θέατρο των ονείρων ΄΄΄  με τελικό νικητή τον Κτηνοτροφικό με 6-3. Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι με τον Κτηνοτροφικό σίγουρα καλύτερο χωρίς όμως να ικανοποιήσει με την απόδοσή του κατάφερε τελικά να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι σε ένα ψυχωμένο Μέγαρο που έλαχε να προηγηθεί και να δημιουργήσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στον αγώνα.Τα γκολ για τον Κτηνοτροφικό πέτυχαν οι Βλάχος( 2) , Χαντάβας , Τζάγκας , Πουρνάρας και Μήττας μετά από μακρόχρονη αφλογιστία .



Το φιλμ του αγώνα:
  • Στο 6΄ο Τζιαμπίρης θα ξεφύγει και θα βρεθεί μόνος με τον τερματοφύλακα  Τσιουπλίκα , ο οποίος θα τον ανατρέψει  , θα κερδίσει το πέναλτυ , και ο ίδιος θα το μετατρέψει σε γκολ για το 0-1 . Στην φάση αυτή ο Τσιουπλίκας θα αντικρύσει την κίτρινη κάρτα του διαιτητή κ.Τσέτσιλα.
  • Στο 10΄ η ισοφάριση από τον Τζάγκα από πάσα του Χαντάβα σε φάουλ , και δυνατό σουτ έξω από την περιοχή.
  • Στο 19΄ ο Παπαστεργίου θα σερβίρει το γκολ στον Βλάχο και αυτός εύκολα θα γράψει το 2-1.
  • Στο 28΄ από εξαιρετική ασιστ του Παπαστεργίου και πάλι στον Άγγελο Χαντάβα και αυτός με καταπληκτικό σούτ , θα ανοίξει λογαριασμό στα γκολ για την φετινή χρονιά κάνοντας το 3-1.
  • Στο 31΄ο Παπαστεργίου στον Μήττα το σουτ του οποίου θα αποκρούσει ο Καλύβας και από κοντά ο Βλάχος θα κάνει το 4-1.


  • Στο 48΄ο Χαριζόπουλος με πλασε από κοντά θα μειώσει για το Μάγαρο σε 4-2.
  • Στο 52΄ο Βλάχος θα βγάλει έξοχα τον Μήττα μόνο του με τον Τερματοφύλακα , και αυτός σπάζοντας την γκαντεμιά που τον κυνηγάει το τελευταίο διάστημα , θα ανεβάσει τον δίκτυ του σκορ σε 5-2.
  • Στο 62΄ο Χρυσής θα εκμεταλλευθεί τα  απανωτά λάθη της άμυνας του Κτηνοτροφικού  , και θα κάνει το 5-3.
  • Στο 82΄ο Πουρνάρας θα σημειώσει το ομορφότερο γκολ διασχίζοντας όλο το γήπεδο με την μπάλα, και πλασάροντας από μακριά για το τελικό 6-3.



Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ  αγωνίστηκε με τους ( Προπονητής Τόλης Νίκος)
1.Τσιουπλίκας Σταύρος , 2.Παπαστεργίου Στέλιος , 3.Πουρνάρας Γιάννης, 4. Πολύζος Κώστας, 5. Τερζής Δημήτριος,  6.Αμπατζιάδης Γιάννης (64΄Κολέτσος Γιάννης) ,7. Καραγιάννης Γιώργος (70΄Καραπάς Νίκος), 8. Χαντάβας Άγγελος (64΄Καραγιάννης Γιώργος),  9.Μήττας Ευάγγελος  , 10.Τσάγκας Γιώργος  , 11.Βλάχος Δημήτριος (76΄Κωστόπουλος Άρης)

Καλά.....όλες τις δουλειές ο Ζηκάρας θα τις κάνει;

ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ αγωνίστηκε με τους: (Προπονητής Κουρέλλας Γιώργος)
1.Καλύβας (89΄Πετκανάς Νίκος) , 2.Λιανός ,3.Χαριζόπουλος ,4.Βασιλόπουλος , 5.Χρυσής , 6.Τζιαμπίρης , 7.Σιώτας , 8.Χριστούλης , 9.Ζιάκας , 10.Τσιοπλής ,11.Καρανάσιος

Ο Μήττας στο 52΄θα κάνει το 5-2


Ο Βλάχος στο στο 31΄θα κάνει το 4-1









Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ - ΔΗΜΗΤΡΑ 0-1


ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ
Η ισοπαλία θα ήταν ίσως το πιο δίκαιο αποτέλεσμα για σήμερα , απλά η Δήμητρα ήταν τυχερή και σκόραρε  στο 91΄και απέδρασε με τους τρεις βαθμούς από το ΄΄θέατρο των ονείρων΄΄. Ο αγώνας ήταν μοιρασμένος , με ελάχιστες ευκαιρίες από τις δύο ομάδες , με τον Κτηνοτροφικό αρκετά καλό σε όλο τον αγώνα , σίγουρα καλύτερο από τον σημερινό του αντίπαλο , αλλά να γίνεται ασφυκτικός απέναντι στην ομάδα της Δήμητρας μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο , όταν έχασε και μερικές κραυγαλέες ευκαιρίες , αλλά …..τότε έφαγε και το γκολ και …τέλος.




Το φιλμ του αγώνα:
  • Στο 44΄ο Μήττας μόνος άλλαξε την μπάλα δίπλα του στον Βλάχο αλλά ο τελευταίος ήταν οφσάιτ
  • Στο 75΄ο Τζημορόπουλος πλάσαρε για τη Δήμητρα στο δοκάρι.


  • Στο 83΄κεφαλιά του Μήττα από σέντρα του Γκόγκου , μόλις άουτ
  • Στο 85΄διπλή ευκαιρία με τον Γκόγκο , όταν σε κενό τέρμα σημάδευε τον πεσμένο Μπαράκα.
  • Στο 91΄ο Μαλακατάς σε αντεπίθεση της Δήμητρας σούταρε έξω από την περιοχή , η μπάλα στο δοκάρι και στα δίχτυα για το τελικό 0-1


Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ  αγωνίστηκε με τους:
1.Γούναρης Κώστας , 2.Παπαστεργίου Στέλιος , 3.Πουρνάρας Γιάννης, 4.Καραπάς Νίκος, 5. Τερζής Δημήτριος,  6.Αμπατζιάδης Γιάννης 7. Παπαίωάννου Βαλάντης ( 55΄Χαντάβας Άγγελος), 8. Τσιάρας Ηλίας (64΄Καραγιάννης Γιώργος),  9.Μήττας Ευάγγελος  , 10.Τσάγκας Γιώργος  , 11.Βλάχος Δημήτριος


Η ΔΗΜΗΤΡΑ αγων.ιστηκε με τους:
1.Μπαράκας , 2.Τσιρώνης , 3.Τζημορόπουλος ,4.POSHI ,5.Γκαραλιάκος , 6.Λάλος Γιώργος , 7.Καραδήμος Λα.(53΄Τζιούφας) ,8.Λάλος Χαράλαμπος , 9.Μαλακατάς Ντ. ,10.Ιωσηφίδης , 11.Στεφόπουλος Οδυσσέας 
Μπες μέσα βρε Ξάνθο!!!!!!!!!!!.....τι κοιτάς.....







Αγανάκτησε με την γκαντεμιά του ο Μήττας...


Άντε ......σπίτι τώρα!!!!
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ