Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ-ΜΕΓΑΡΟ 6-3

ΚΤΗΝΟΤΟΦΙΚΟΣ
Βροχή από γκολ σήμερα στο ΄΄Θέατρο των ονείρων ΄΄΄  με τελικό νικητή τον Κτηνοτροφικό με 6-3. Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι με τον Κτηνοτροφικό σίγουρα καλύτερο χωρίς όμως να ικανοποιήσει με την απόδοσή του κατάφερε τελικά να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι σε ένα ψυχωμένο Μέγαρο που έλαχε να προηγηθεί και να δημιουργήσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στον αγώνα.Τα γκολ για τον Κτηνοτροφικό πέτυχαν οι Βλάχος( 2) , Χαντάβας , Τζάγκας , Πουρνάρας και Μήττας μετά από μακρόχρονη αφλογιστία .



Το φιλμ του αγώνα:
  • Στο 6΄ο Τζιαμπίρης θα ξεφύγει και θα βρεθεί μόνος με τον τερματοφύλακα  Τσιουπλίκα , ο οποίος θα τον ανατρέψει  , θα κερδίσει το πέναλτυ , και ο ίδιος θα το μετατρέψει σε γκολ για το 0-1 . Στην φάση αυτή ο Τσιουπλίκας θα αντικρύσει την κίτρινη κάρτα του διαιτητή κ.Τσέτσιλα.
  • Στο 10΄ η ισοφάριση από τον Τζάγκα από πάσα του Χαντάβα σε φάουλ , και δυνατό σουτ έξω από την περιοχή.
  • Στο 19΄ ο Παπαστεργίου θα σερβίρει το γκολ στον Βλάχο και αυτός εύκολα θα γράψει το 2-1.
  • Στο 28΄ από εξαιρετική ασιστ του Παπαστεργίου και πάλι στον Άγγελο Χαντάβα και αυτός με καταπληκτικό σούτ , θα ανοίξει λογαριασμό στα γκολ για την φετινή χρονιά κάνοντας το 3-1.
  • Στο 31΄ο Παπαστεργίου στον Μήττα το σουτ του οποίου θα αποκρούσει ο Καλύβας και από κοντά ο Βλάχος θα κάνει το 4-1.


  • Στο 48΄ο Χαριζόπουλος με πλασε από κοντά θα μειώσει για το Μάγαρο σε 4-2.
  • Στο 52΄ο Βλάχος θα βγάλει έξοχα τον Μήττα μόνο του με τον Τερματοφύλακα , και αυτός σπάζοντας την γκαντεμιά που τον κυνηγάει το τελευταίο διάστημα , θα ανεβάσει τον δίκτυ του σκορ σε 5-2.
  • Στο 62΄ο Χρυσής θα εκμεταλλευθεί τα  απανωτά λάθη της άμυνας του Κτηνοτροφικού  , και θα κάνει το 5-3.
  • Στο 82΄ο Πουρνάρας θα σημειώσει το ομορφότερο γκολ διασχίζοντας όλο το γήπεδο με την μπάλα, και πλασάροντας από μακριά για το τελικό 6-3.



Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ  αγωνίστηκε με τους ( Προπονητής Τόλης Νίκος)
1.Τσιουπλίκας Σταύρος , 2.Παπαστεργίου Στέλιος , 3.Πουρνάρας Γιάννης, 4. Πολύζος Κώστας, 5. Τερζής Δημήτριος,  6.Αμπατζιάδης Γιάννης (64΄Κολέτσος Γιάννης) ,7. Καραγιάννης Γιώργος (70΄Καραπάς Νίκος), 8. Χαντάβας Άγγελος (64΄Καραγιάννης Γιώργος),  9.Μήττας Ευάγγελος  , 10.Τσάγκας Γιώργος  , 11.Βλάχος Δημήτριος (76΄Κωστόπουλος Άρης)

Καλά.....όλες τις δουλειές ο Ζηκάρας θα τις κάνει;

ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ αγωνίστηκε με τους: (Προπονητής Κουρέλλας Γιώργος)
1.Καλύβας (89΄Πετκανάς Νίκος) , 2.Λιανός ,3.Χαριζόπουλος ,4.Βασιλόπουλος , 5.Χρυσής , 6.Τζιαμπίρης , 7.Σιώτας , 8.Χριστούλης , 9.Ζιάκας , 10.Τσιοπλής ,11.Καρανάσιος

Ο Μήττας στο 52΄θα κάνει το 5-2


Ο Βλάχος στο στο 31΄θα κάνει το 4-1









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου