Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ-ΚΑΡΠΕΡΟ 3-4


ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ....ΑΤΥΧΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

Καλός αλλά άτυχος σήμερα ο Κτηνοτροφικός , έχασε από ένα πολύ καλό Καρπερό με 3-4. Ήταν άτυχος γιατί ενώ έχανε πολλές και κλασσικές  ευκαιρίες δέχθηκε σε μια αντεπίθεση γκολ στο 93΄ και εκεί τελείωσαν όλα . Πολλά παράπονα από την διαιτησία του Μωϋσιάδη , όχι τόσο για τις αποφάσεις του , αλλά γιατί ανέχθηκε τους θεατρινισμούς από τους επιθετικούς του Καρπερού , που  έπεφταν με το παραμικρό , με αποτέλεσμα να εκνευρίσουν την ομάδα του Κτηνοτροφικού  , αλλά και να τον ξεγελάνε με τους δήθεν τραυματισμούς του που δεν υπήρξαν ποτέ. Σε όλα αυτά να σημειώσουμε και τις ξαφνικές απουσίες του Παπαστεργίου και Αμπαζτιάδη που σίγουρα επηρέασαν την εξέλιξη του αγώνα .Τα γκολ πέτυχε ο Μήττας και τα τρία.


Το φιλμ του αγώνα:
  • Μόλις στο 2΄ο Χριστοδούλου από κοντά με κεφαλιά θα ανοίξει το σκορ για το Καρπερό σε 0-1.
  • Στο 3΄, με την σέντρα ,θα ισοφαρίσει ο Μήττας με πλασέ μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Τζάγκα.
  • Στο 18΄φάουλ του Βανδή , θα αποκρούσει με τα ακροδάχτυλα ο Κουντούλας η μπάλα στο δοκάρι και κόρνερ.
Στο 54΄ο Τζάγκας αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του , θα σκοράρει με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής …..αλλά στην φάση ενεπλάκη και ο Βλάχος που ήταν μπροστά από τον τερματοφύλακα , θεωρήθηκε από τον επόπτη πως επηρέαζε την φάση , και το γκολ ακυρώθηκε. Σωστή απόφαση , αν και δεν μας άρεσε καθόλου.

  • Στο 56΄ο Μήττας από κοντά μετά από φάουλ του Βανδή θα κάνει το 2-1.
  • Στο 75΄ο Χριστοδούλου θα πραγματοποιήσει άστοχη σέντρα από δεξιά , αλλά η μπάλα …θα καταλήξει στα δίχτυα.
  • Στο 77΄ο Δούμας θα κάνει θέατρο , θα ξεγελάσει τον διαιτητή , που θα καταλογίσει πέναλτυ , θα το εκτελέσει ο Λάμαρης και θα γράψει το 2-3.
  • Στο 80΄ο Πολύζος θα αντικρύσει για βίαιο μαρκάρισμα κόκκινη κάρτα.
  • Στο 88΄πάλι ο Μήττας (Χατ τρικ) , από κοντά θα ισοφαρίσει σε 3-3.
  • Στο 90΄κόκκινη στον Χριστοδούλου , δεύτερη κίτρινη.
  • Στο 93΄και ενώ όλος ο Κτηνοτροφικός  ήταν μπροστά για να πετύχει το νικητήριο γκολ , έφυγε ο Δούμας στην αντεπίθεση κερδίζοντας την μπάλα με φαουλ που δεν δόθηκε , και έκανε το τελικό 3-4Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ  αγωνίστηκε με τους ( Προπονητής Τόλης Νίκος)
1.Τσιουπλίκας Σταύρος , 2.Βανδής Αργύρης , 3.Πουρνάρας Γιάννης, 4. Πολύζος Κώστας, 5. Τερζής Δημήτριος,  6.Καραπάς Νίκος (85΄Πολυμενίδης Γιώργος),7. Παπαϊωάννου Βαλάντης (90΄Πιπέργιας Στέλιος) ,8. Χαντάβας Άγγελος 9.Μήττας Ευάγγελος  , 10.Τσάγκας Γιώργος  , 11.Βλάχος Δημήτριος 


Το ΚΑΡΠΕΡΟ αγωνίστηκε με τους:
1.Κουντούλας , 2.Λάμαρης ,3.Κατσικάς , 4.Παπαγεωργόπουλος Απ. ,5.Ράτσας , 6.Χριστοδούλυο ,7.Παπαγεωργίου Ευθύμιος , 8.Τσέλα , 9.Αλλίου , 10.Παπαγεωργόπουλος Αθ.(55΄Καλιακάτσος) ,11. Δούμας Ευριπίδης
ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


ΟΙ ΑΠΟΝΤΕΣ


Ο ΛΑΜΑΡΗΣ ΘΑ ΜΕ ΠΕΝΕΛΤΥ ΣΤΟ 77΄ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 2-3

Η ΠΙΟ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου