Σάββατο 21 Απριλίου 2012

ΚΙΒΩΤΟΣ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ 3-4


Κ Τ Η Ν Ο Τ Ρ Ο Φ Ι Κ Ο Σ

Μεγάλη νίκη πήρε ο Κτηνοτροφικός μέσα στην Κιβωτό με 3-4 , και στέφεται σχεδόν σίγουρα πρωταθλητής στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Γρεβενών , αφού ξεφεύγει πέντε βαθμούς της σημερινής του αντιπάλου δύο αγωνιστικές πριν την αυλαία του πρωταθλήματος. Ο Αγώνας ήταν πάρα πολύ σκληρός , με πάρα πολλά φάουλ που αποσυντόνισαν την τεχνική ομάδα του Κτηνοτροφικού , ευτυχώς για αυτήν σήμερα , έκανε γκολ , σχεδόν όλες τις ευκαιρίες που τις παρουσιαστήκαν , και κέρδισε τον πιο κρίσιμο αγώνα του πρωταθλήματος. Η Κιβωτός απέναντι στην ομάδα μας είχε να παρατάξει την δύναμη και τίποτα άλλο , αλλά μόνο με αυτό δεν μπορείς να κερδίσεις αγώνα , πρέπει να παίξεις και λίγο μπάλα. Τα γκολ για τον Κτηνοτροφικό έτυχαν οι Ξάνθος (2) , Ντοβατζίδης και Μήττας.

Κ Ι Β Ω Τ Ο Σ

Το φιλμ του αγώνα:
  • Στο 3΄ο Αραβόπουλος για την Κιβωτό ξεφεύγει των αμυντικών και με δυνατό μακρινό σούτ τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του  Μάριο.
  • Στο 13΄ο Ξάνθος με κεφαλιά από κοντά θα κάνει το 0-1.
  • Στο 32΄0  Ξάνθος με απευθείας εκτέλεση κόρνερ θα διπλασιάσει τα γκολ του Κτηνοτροφικού.
  • Στο 36΄ο Γιαννούλας θα εκτελέσει φάουλ από το κέντρο και πλάγια του γηπέδου, και θα κάνει γέμισμα στην παριοχή του Κτηνοτροφικού ……και με ανεξήγητο τρόπο η μπάλα θα καταλήξει στα δίχτυα του Κτηνοτροφικού για το 1-2.
  • Στο 45΄ο Χατζιγιετίμ από κοντά με κεφαλιά , και αφού η μπάλα πέρασε από ένα σωρό παίχτες , θα ισοφαρίσει σε 2-2.


  • Στο 46΄ο σπεσιαλίστας  του είδους Ντοβατζίδης με εκτέλεση φάουλ  δέκα μέτρα έξω από την περιοχή, θα στείλει τη μπάλα στη γωνία του Αποστολίδη για το 2-3.
  • Στο 57΄ο Μήττας από κοντά θα γράψει το 2-4.
  • Στο 67΄ο Χαζιγιετίμ θα εκτελέσει φάουλ , ο Αραβόπουλος θα αλλάξει με το κεφάλι την πορεία της μπάλας και θα κάνει το τελικό 3-4.

Το 0-2 με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Ξάνθου

Η ΚΑΛΗΡΑΧΗ αγωνίστηκε με τους: (Προπονητής Τόλης Νίκος)
1.Xhogu Marius , 2.Παπαστεργίου Στέλιος , 3. Κωστόπουλος Άρης, 4.Ντοβατζίδης Κώστας, 5.Ρόβας Γιώργος, 6.Ελευθεριάδης Θεόδωρος ,  7. Βανδής Αργύρης (64; Χαντάβας Κώστας), 8.Τσιάρας Ηλίας, 9.Μήττας Ευάγγελος (90΄Αμπατζιάδης Γιάννης), 10.Σιούλας Γιάννης) , 11. Ξάνθος Γιάννης (61΄Τερζής Δημήτριος)

...και πνίγεται στις αγκαλιές των συμπαικτών του

Η ΚΙΒΩΤΟΣ αγωνίστηκε με τους: ( Προπονητής Παπαρίζος Βασίλειος)
1. Αποστολίδης Θεόδωρος , 2.Αλεξίου , 3.Στεργιόπουλος , 4.Αραβόπουλος , 5.Ευγενιάδης (82΄Βασιλειάδης), 6.Σταμπολίδης Δημήτριος (77΄Χατζιβασιλειάδης Στάθης),7.Χατζιγιετίμ , 8.Γιαννούλας Ορέστης , 9.Χάλος , 10.Κουλέτσος , 11.Παπαδόπουλος 

Το 3ο γκολ του Κτηνοτροφικού με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντοβατζίδη

........και τα πανηγύρια.

Στις ΄΄θέσεις των επισήμων΄΄ διακρίναμε και τον πρόεδρο της ΕΠΣ Γρεβενών κ. Κοσματόπουλο

Το 3ο γκολ της Κιβωτού με τον Αραβόπουλο που απλά αλλάζει την πορεία της μπάλας

Οι πιο φανατικοί οπαδοί του Κτηνοτροφικού...

......και ο αγώνας λήγει....

...και τρέχουν όλοι να πανηγυρίσουν με τους φιλάθλους τους

Όλοι είναι ευτυχισμένοι
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

2 σχόλια: