Σάββατο 7 Απριλίου 2012

ΜΕΓΑΡΟ - ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ 1-0

Ένα λεπτό σιγή για τον χαμού του ποιο υγιή φίλαθλου του ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ  Γιώργου Ντίνα..μπαρμα Γιώργο καλό σου ταξίδι ,θα μας λείψεις
Απρόσμενη ήττα του Κτηνοτροφικού από ένα ψυχόμενο και αποφασισμένο , αλλά και πολύ τυχερό Μέγαρο .Η απόδοση του Κτηνοτροφικού κυμάνθηκε σε πολύ χαμηλό επίπεδο , με κύριο χαρακτηριστικό την φλυαρία και την ανικανότητα στην τελική προσπάθεια , αφού την κατοχή της μπάλας την είχε καθόλη την διάρκεια του αγώνα αλλά χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα  . Όλοι τώρα περιμένουν την μεγάλη Τετάρτη για τον τελικό κυπέλου με τον Πυρσό . Μέχρι τότε περιμένουμε να συνέλθει ψυχολογικά η ομάδα για τον μεγάλο ιστορικό για τον Κτηνοτροφικό αγώνα.


Το φιλμ του αγώνα:
  • Στο 14΄καρφωτή κεφαλιά του Τσαπατσάρη …η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Καλύβα.
  • Στο 34΄ο Φασούλας (Μπέρι) θα εκτελέσει φάουλ από το κέντρο του γηπέδου , και ο Τζιαμπίρης από κοντά με κεφαλιά θα γράψει το 1-0 που ήταν και το τελικό σκόρ του αγώνα.
  • Στ 83΄από κοντά ο Βανδής θα στείλει τη μπάλα μόλις άουτ



Η ΚΑΛΗΡΑΧΗ αγωνίστηκε με τους: (Προπονητής μέχρι το 56΄Τόλης Νίκος, από εκεί και παίχτης)
1.Xhogu Marius , 2.Παπαστεργίου Στέλιος , 3. Παπαϊωάνου Βαλάντης (68΄Τασιούλας Αχιλέας), 4.Ντοβατζίδης Κώστας, 5.Τσιάρας Ηλίας, 6.Ελευθεριάδης Θεόδωρος ,  7.Τσαπατσάρης Μάικ , 8.Τερζής Δημήτριος (56΄Τόλης Νίκος), 9.Μήττας Ευάγγελος, 10.Ρόβας Γεώργιος, 11.Χαντάβας Κώστας (80΄Βανδής Αργύρης)

Το ΜΕΓΑΡΟ αγωνίστηκε με τους(Προπονητής Βασιλόπουλος):
1.Καλύβας , 2.Βασιλόπουλος , 3.Ζιάκας , 4.Αργυρόπουλος Ευάγγελος ,5.Φασούλας (Μπέρι) ,6.Τζιαμπίρης (89΄Χαχάνι), 7.Δρόσος Κώστας , 8.Λιανός , 9.Καρανάσιος , 10.Σιώτας (66΄Βασιλόπουλος Σπύρος) , 11.Τσιοπλής Γιάννης

Κεφαλιά άουτ του Μάικ




Μεγάλη αλλά ανορθόδοξη πίεση του Κτηνοτροφικού

Η επιστροφή του Βανδή μετά από ενάμιση χρόνο

Ατέλειωτες καθυστερήσεις από τραυματισμούς
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

2 σχόλια:

  1. ΚΟΡΑΚΟΜΑΙΚ Η ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΚΛΑΣΙΚΟ ΚΡΙΑΡΙ.ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ.ΓΙΔΙ Ε ΓΙΔΙ.Η ΜΠΑΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΜΠΙΣΙΟΒΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή