Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ - ΜΕΓΑΡΟ 4-0



ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ
Στα χαρτιά ήταν  ντέρμπι΄΄ντέρμπι του ορεινού όγκου΄΄, αφού θα αγωνίζονταν οι καλύτερε ς ομάδες μέχρι στιγμής του πρωταθλήματος  , ο πρώτος με τον δεύτερο στην βαθμολογία . Στον αγώνα όμως υπήρχε μόνο μία ομάδα και αυτήν ήταν ο Κτηνοτροφικός . Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό οι παίχτες του Κτηνοτροφικού ΄΄χόρευαν ΄΄ μέσα στο γήπεδο , και αν δεν έχαναν τόσες ευκαιρίες το σκορ θα ήταν τουλάχιστον διπλάσιο. Τα γκολ για την ομάδα του Κτηνοτροφικού πέτυχαν οι Μήττας (2) , απέναντι στην παλιά του ομάδα και χωριό του , για τον λόγω αυτό δεν τα πανηγύρισε , Ξάνθος και Σιούλας.
Εδώ πρέπει να σημειώσουμε την ενέργεια του προέδρου Τσιοπλή Ευθύμιου να στείλει   γιατρό στο γήπεδο και θα το κάνει σε κάθε αγώνα για να έχουν οι ποδοσφαιριστές την κατάλληλη ιατρική παρακολούθηση. Η γιατρός σε αυτόν τον αγώνα ήταν η κ. Μαρία Ντακούλα , την  οποία και ευχαριστούμε.

Επίσης να ευχαριστήσουμε τον ιατρό κ. Δρόσο Γεώργιο για την μεγάλη προσπάθεια που έκανε για να βοηθήση τον ποδοσφαιριστή μας Βανδή Αργύρη που έσπασε το χέρι στον αγώνα με την Ιττέα.
Το φιλμ του αγώνα:

  • Στο 11΄ο Μήττας από κοντά με πλασέ θα ανοίξει το σκορ για το 1-0.
  • Στο 50΄ο Σιούλας χώθηκε στην αντίπαλη περιοχή , πήρε την κεφαλιά και έκανε το 2-0.
Ο Μήττας ανοίγει το σκόρ......
  • Στο 65΄ο Ξάνθος από κοντά μετά από κεφαλιά ασιστ του Μήττα θα γράψει το 3-0.
  • Στο 82΄ο Μήττας με ξερό σουτ έξω από την περιοχή , θα σημειώσει το ομορφότερο γκολ  για το τελικό 4-0.
  • Στο 85΄ο Τερζής είχε δυνατό σουτ στο οριζόντιο δοκάρι.


....αλλά  δεν το πανηγυρίζει........
Η Καληράχη αγωνίστηκε με τους:



1.Γούναρης Κωνσταντίνος  , 2.Παπαστεργίου Στέλιος , 3.Ντοβατζίδης Κώστας, 4. Σιούλας Γιάννης  , 5.Κωστόπουλος Άρης,  6.Ελευθεριάδης Θεόδωρος, 7.Παπανικολάου Χρήστος  (62΄Κολέτσος Γιάννης),8. Παπαϊωάννου Βαλάντης  (73΄ Τερζής Δημήτριος), 9.Μήττας Ευάγγελος (82΄ Αμπατζιάδης Ιωάννης), 10. Ξάνθος Γιάννης 11. Τσιάρας Ηλίας
Οι τελευταίες οδηγίες....πριν τον αγώνα
Το Μέγαρο αγωνίστηκε με τους:

1. Καλύβας , 2.Τζιαμπίρης ,3.Φασούλας (73΄Σπηλιώτης) , 4.Τσιοπλής ,5.Ζιάκας (66΄Καρανάσιος) , 6Δρόσος Κώστας , 7.Χτυσής Λάμπρος , 8.Ντεμάϊ , 9Μήττας Δ. , 10.Βασιλόπουλος Σπύρος , 11.Βασιλόπουλος Α .(60΄Καραπάς)

Αυτό ...το έχασε.
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

1 σχόλιο:

  1. Είσαστε αχτύπητοι, Χρήστο .

    Με το καλό να ανεβείτε κατηγορία και σύντομα στην Super League . Θέλεις να μιλήσω στον Τσάκα να σπρώξει κανένα πετροδόλαρο ο πρίγκηπας προς τα εκεί ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή